Carolina Gynning avslöjar dyra födelsedagspresenten från Viktor Philipson: "Nya..."

Carolina Gynning avslöjar födelsedagspresenten från Viktor Philipson: "Nya rattar"
Carolina Gynning berättar om Viktor Philipsons presentplaner. - Foto: Stella Pictures/ Robert Eklund, Stella Pictures
Dela på Pinterest
När Carolina Gynning fyller 50 väntar en dyr historia för födelsedagsbarnet. Läs mer här!

Carolina Gynning är bara inne på sitt 45:e år men laddar redan upp inför sin 50-årsdag som äger rum i oktober 2028. Men det är inte födelsedagen i sig som Gynning ser mest fram emot, utan den födelsedagspresent som hon ska få av sin pojkvän Viktor Philipson, 37. 


Carolina Gynning, som allt som oftast kallar Viktor för Nishti, berättar i sin podcasts Gynning & Berg hittar sig själva att det är en dyr och fysisk krävande födelsedagspresent som väntar på hennes 50-årsdag.

– Nishti har lovat mig att när jag blir 50, då ska jag få ett par nya rattar, berättar Carolina Gynning och tillägger sedan:

–  Då får jag ha hur stora jag vill. Hur ska det sluta? 

Gynnings poddkollega Carina Berg flikar då in och uttrycker att det är "gulligt" att Philipson vill ge nya bröst till Gynning i present, varpå Gynning själv poängterar att hon inte kommer få sina nya bröst betalda utan att presenten snarare handlar om att hon fått tillåtelse av sin partner att utföra skönhetsoperationen:

– Han har faktiskt inte sagt att han ska betala dem ens. Han har bara sagt så här "när du är 50 är det okej att du opererar brösten igen. Nu räcker det för operationer med dig."

Det blir en dyr historia för Gynning, helt enkelt.