Carolina Gynning kritiseras efter avklädda rumpbilden: "Gränslöst"

Carolina Gynning kritiseras efter avklädda rumpbilden: "Gränslöst"
Carolina Gynning kritiseras för att lägga ut för mycket av sitt privatliv på sociala medier. - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund, Erik Simander/TT
Dela på Pinterest
Carolina Gynning ryter ifrån mot följarna genom att lägga upp en avklädd bild på sig själv – och gör följarna ännu mer rasande. Läs mer här!

Carolina Gynning har inte bara fått utstå kritik en gång utan flera gånger efter att hon publicerat avklädda bilder på sig själv eller pratat om sex på Instagram. Det har bland annat handlat om kommentarer kring hennes ålder, att vissa följare uttryckt att de anser att hon är "för gammal" för att publicera bilder på sig själv i bikini. Du kan läsa mer om det här.

Hon har också fått kritik för att hon bland annat publicerat en bild på sig själv, sin dotter och en tårta formad som en kvinnas kön. Det kan du läsa mer om här.

Nu har det hänt igen, men den här gången gör hon det som en "knäpp på näsan" till de följare som inte uppskattar det nakna innehållet.

Carolina Gynning berättar om sin sexualitet

På den nya bilden som Carolina Gynning publicerat syns hon stå på alla fyra, iklädd bikini. Bilden är tagen bakifrån och i inlägget skriver Gynning bland annat följande: 

"Hur jag än ser ut så är det vissa av er här inne som ska bli irriterade för att jag som mamma kvinna och människa är och kommer alltid vara nöjd med min kropp och trygg i mig själv min nakenhet och min sexualitet. När Vilda kom till världen var jag så stolt över min lite större mamma kropp jag njöt av mina nyfunna former både i min sexualitet men oxå när jag klädde mig."

Hon tillägger:

"Jag är en otroligt sexuell person jag styrs av min fitta… ja… så är det. Och jag älskar det. Min kvinnliga yoni power har byggt hela min karriär. Så känns det. För den sexuella drivkraften är en av de största vi har. Så nu vill jag en gång för alla sätta ner foten och be er som blir arga för att man ser ut på det ena eller andra sättet lägga ner er tråkiga attityd."

Foto: Instagram/@carolinagynning

Kritik efter Carolina Gynnings bikinibild

Men även den här gången har det strömmat in åsikter från Gynnings följare som inte uppskattar de avklädda bilderna som dyker upp i deras flöde. De kritiserar henne för att de anser att hon visar upp för mycket av sig själv i offentligheten, och drar även in hennes barn i det hela.

Några av kommentarerna under inlägget lyder:

"Ja jag har sex men jag tycker det är privat. Det här är lite för mycket om man ska uppfostra barnen. Gränslöst." 

"Hur tänker du, när du visar fittan för alla? Är det något du kommer uppmuntra dina döttrar till att göra?"

"Så gräslig bild. Varför sådana bilder. Vad står det för? Vad tycker dina barn?"

Hyllas av kända svenska kvinnor

Men det är inte bara kritik som strömmat in på Carolina Gynnings Instagram. Det är även en hel del människor som verkar uppskatta Gynnings öppenhet, däribland ett gäng kända svenska kvinnor som Bianca Ingrosso, Pernilla Wahlgren, Kakan Hermansson och Mia Skäringer

Både ris och ros mot Carolina Gynning på Instagram.
Carolina Gynning hyllas på Instagram.