Sanna Guidetti bekräftar relationen med Maja Nilsson Lindelöf: "Vi är vänner"

Sanna Guidetti och Maja Nilsson Lindelöf drev podcasten Livet på läktaren mellan 2017-2019.
Sanna Guidetti och Maja Nilsson Lindelöf drev podcasten Livet på läktaren mellan 2017-2019. - Foto: Foto: Instagram/@sannaguidetti och STELLA Pictures/Patrik Österberg.
Dela på Pinterest
Sanna Guidetti och Maja Nilsson Lindelöf var länge ett starkt radarpar innan de bröt upp den gemensamma podcasten och sällan sågs i varandras sällskap. Nu bekräftar Sanna vännernas relation och svarar på den återkommande frågan från följarna.

Sanna Guidetti och Maja Nilsson Lindelöf fann varandra på fotbollsläktaren och blev snabbt nära vänner. 2017 startade de den omåttligt populära podcasten Livet på läktaren, som efter 77 avsnitt fick ett avslut i januari 2019. 

Därefter har tjejerna satsat på sina egna karriärer och idag driver Sanna en ny podcast med Rosanna Charles och Maja driver ett klädvarumärke. Både Sanna och Maja uppdaterar flitigt på sina sociala medier och delar ofta med sig av sitt vardagsliv. 

Sannas hyllning till Maja

När Maja Nilsson Lindelöfs varumärke öppnade en pop up-butik på NK i Stockholm var Sanna Guidetti där för att kika in kollektionen. På Instagram delade hon en händelse där hon passade på att hylla sin tidigare poddpartner. 

"Nä men det här är så stort", skrev hon och taggade Maja. 

Läs mer: Efter långa tystnaden: Sanna Guidettis ord om Maja Nilsson Lindelöf

Utöver det har tjejerna bland annat synts till tillsammans på olika festligheter. 

Bekräftar vänskapen

Men ett frågetecken tycks fortfarande finnas hos följarna – är de fortfarande vänner? Svaret på frågan fick de efter att Sanna, tillsammans med sin nuvarande poddpartner Rosanna Charles, gästade podcasten Måndagsvibe med Hanna Friberg och Lovisa "Lojsan" Wallin. Sanna fick nämligen frågan om hon och Maja fortfarande är vänner efter Livet på läkarens avslut. 

– Tre år senare..., säger Sanna Guidetti och fortsätter:

– Vi är vänner. 

Hon berättar även att varje gång hon har en frågestund återkommer frågan om relationen till Maja.