Därför känner du igen Nicole Wennerström Larsson i True love Sverige

True love-deltagaren Nicole Wennerström Larsson har synts till i flera andra program tidigare.
True love-deltagaren Nicole Wennerström Larsson har synts till i flera andra program tidigare. - Foto: Linus Hallsenius/Discovery+ och Fredrik Nilsson/Viaplay.
Dela på Pinterest
Nicole Wennerström Larsson är en av deltagarna som söker kärleken i True love Sverige 2023. Och kanske känner du igen henne, hon har nämligen synts i tv förut.

True love Sverige är tillbaka med en ny säsong och den här gången med realityveteranen Malin Gramer som programledare. I realityprogrammet söker 18 singlar den stora kärleken, med sin hjälp har de lögndetektorer.

En av årets deltagare är 27-åriga Nicole Wennerström Larsson från Göteborg. Men faktum är att det inte är första gången hon syns till i tv-rutan, Nicole har tidigare både varit med i dokusåpa och talangprogram. 

Läs mer: True love Sverige – alla deltagare

Nicole Wennerström i Paradise hotel

Våren 2020 tävlade Nicole i dokusåpan Paradise hotel, som då leddes av programledaren Rebecca Stella. Den nu True love-aktuella Wennerström Larsson ingick då i "#TeamPaow" tillsammans med Alice Arvidsson och Jeane Tabuena

Foto: Fredrik Nilsson/Viaplay.

Nicole gjorde succé och tog sig igenom programmets parceremonier och oväntade tvister. Till slut ställdes hon mot Marcus "Mcuze" Johansson i Paradise hotel-finalen, där hon snuvades på vinstpengarna efter att Marcus kastade kulan i sista ceremonin. 

Idol 2022

Förutom Paradise hotel, har Nicole Wennerström Larsson även testat lyckan i TV4:s Idol. 2022 gick hon vidare efter sin audition och fick en guldbiljett, äventyret tog slut i momentet chorus-line. 

True love Sverige premiär – då har det premiär

True love Sverige har premiär 1 juni på Discovery+.