Därför känner du igen Emelie Svensson i True love Sverige

Emelie Svensson söker kärleken i True Love Sverige 2023. - Foto: Foto: Jakob Dahlström/TV4 och Linus Hallsenius/Discovery+.
Dela på Pinterest
Emelie Svensson söker den stora kärleken True love Sverige 2023. Känns hon bekant? Det är nämligen inte första gången hon medverkar i ett tv-program – här har du sett henne.

True love Sverige är tillbaka i tv-rutan. I den nya säsongen ska 18 singlar lära känna varandra genom dejter och kärleksceremonier, med målet att förhoppningsvis hitta den stora kärleken. Enda haken är att det är en lögndetektor inblandad som ska hjälpa deltagarna att vara sanna mot sig själv och sina dejter. 

Programledaren är ny för säsongen och det är ingen mindre än Malin Gramer, som även gör comeback i realityvärlden. Gramer kommer guida singlarna genom programmet.

Läs mer: True love Sverige – alla deltagare

Där har du sett True love-Emelie förut

En som söker kärleken i True love Sverige 2023 är 26-åriga Emelie Svensson från Ystad. Men dejtingprogrammet är inte det första dokusåpan som Emelie är med i, hon har nämligen synts till i ett annat tv-program. 

2021 deltog hon i den säsong 9 av TV4:s Big brotherEmelies visit i Big brother-huset blev långvarig och hon kammade hem tredjeplatsen i programmet. Vinnare det året var Tanja "Trubbel-Tanja" Ingebretsen Kallin och andraplatsen togs av Nardos Alberto

Kända True love-deltagare

Emelie Svensson är inte den enda deltagaren i True love Sverige som inte är helt okänd sedan tidigare. Nicole Wennerström Larsson har setts till i flertalet produktioner förutom True Love

En annan välkänd deltagare i årets säsong är Oliver Hunt, som tidigare både synts till i tv-program, men även haft välkända relationer.

Läs mer: Därför känner du igen Nicole Wennerström Larsson i True love Sverige

När har True love Sverige premiär?

True love Sverige har premiär 1 juni på Discovery+.