Benjamin Ingrosso hamnar mitt i bråk i livesändning – se klippet

Benjamin Ingrosso mitt i bråk i livesändning – se klippet
Benjamin Ingrosso hamnar mitt i en konflikt i livesänd radio. - Foto: Charlotte Brunzell/STELLA, Instagram/@morgonpassetip3
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrosso hamnar mitt i en konflikt – i livesänd radio. Hör och se mer här!

Benjamin Ingrosso är inte bara aktuell med sin sommarturné som snart drar igång, utan även till följd av sitt tv-program Benjamins som lider mot sitt slut. 

Ett avsnitt ur den aktuella säsongen som uppmärksammats lite extra är avsnittet då Benjamin har entreprenören Peter Stordalen och artisten Elliphant på besök. 

De två gästerna hamnade nämligen i bråk flera gånger under middagen – något som Benjamin Ingrosso upplevde som väldigt obekvämt. I en synk i avsnittet uttrycker han hur kände under den konfliktfyllda middagen: 

"Jag behöver inte ta ansvar för alla i rummet. Fast jo, det måste jag ju. Det är ju faktiskt min middag. Jag måste få dem att byta samtalsämne."

Benjamin Ingrosso hamnar mitt i ett bråk i livesändning

När Benjamin Ingrosso nyligen gästade Morgonpasset i P3 hamnade han mitt i en konflikt ännu en gång. Då var det nämligen radioprogrammets programledare David Druid och P3:s nyhetsuppläsare Babs Drougge som hamnade i klinch med varandra.

När det blivit dags för nyheter och Drougge tar plats i studion börjar hon och Druid gnabbas om både det ena och det andra, varpå Morgonpassets andra programledare Linnea Wikblad sätter ord på stämningen:

– Kan ni inte bara hålla sams? Det är så jävla enerverande för mig att sitta i den här toxiska miljön dag in och dag ut. Nu blir det här "on air", men ja vad ska man göra? 

"Så jävla pinsamma"

Efter att Babs och David dundrat vidare med sin konflikt uttrycker Linnea till slut:

– Så jävla pinsamma. Vi har gäster i studion. Vi har Benjamin fucking Ingrosso i studion och ni kan inte uppföra er. 

Under diskussionens gång vänder sig Babs Drougge till Benjamin Ingrosso några gånger och försöker då dra in honom i diskussionen:

– Jag behöver vara i det här varje dag. Det här är min arbetsplats Benjamin, kan du fatta? Skulle du orka ha en sån här miljö i ditt dagliga arbete? 

Som svar får hon ett trevande "mmnaah" från Ingrosso.

Men det hela visade sig vara ett prank för att utsätta artisten för ännu en obekväm, konfliktfylld situation.

Här blir Benjamin Ingrosso prankad i Morgonpasset i P3

Pranket går inte bara att ta del av i ljudformat, utan också i rörlig form då det filmades och har publicerats på sociala medier.

I klippet syns Benjamin se påtagligt obekväm ut. Han flackar med blicken, vrider sig i sin stol och försöker att fokusera på sin mobil snarare än att ge sig in i konflikten som sker runtomkring honom. 

Du kan se pranket mot Benjamin Ingrosso i videoformat nedan!