Hanna Friberg: Pojkvän, hatet efter derbyt, podden och Vasaloppet

Här kan du läsa mer om Hanna Friberg! - Foto: Instagram/@hannafriberg, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Här kan du läsa mer om influencern Hanna Friberg – hennes ålder, om hennes expojkvän "Mr Big" och vad hon heter på Instagram. Det och mycket mer hittar du här!

Här kan du läsa mer om influencern Hanna Friberg.

Hanna Friberg: Ålder och uppväxt

Hanna Friberg är född i september 1994. Hon fyller alltså 29 år 2023. Hanna är uppvuxen i Söderköping med sin familj bestående av mamma, pappa och syster.

Hanna Fribergs podd

Sedan maj 2019 driver Hanna Friberg podcasten Måndagsvibe tillsammans med sin influencerkollega och vän Lovisa Wallin. Sedan en tid tillbaka driver de även systerpodden Fredagsvibe.

Hanna Friberg åkte Vasaloppet 2023

Under flera månader delade Hanna Friberg med sig av sin träning inför Vasaloppet 2023. Både på sociala medier och i poddform fick Fribergs förljare se hur hon tränade inför den stora dagen i mars. 

Så, hur gick det för Hanna Friberg i Vasaloppet 2023? 

Tiden landade på 9 timmar och 50 minuter för Hanna Friberg.

Hanna Friberg åkte Vasaloppet tillsammans med sin mamma. Foto: Instagram/@hannafriberg

Hanna Friberg och Tully

Hanna Friberg hade tidigare en assistent vid namn Tully Levi Yayik. Arbetsrelationen varade bara ett tag. Efter att de arbetat tillsammans en kort tid jobbade de på egen hand. Tully driver idag podcasten Nej men ärligt tillsammans med Nicole Falciani, och Hanna Friberg jobbar på som influencer och poddare. 

Nyligen berättade de att de inte längre var vänner. Både Tully och Hanna tog upp sin avslutade relation i sina poddar.

Hanna berättade då att de glidit ifrån varandra, samt att hon själv blev förvånad när Tully i sin podcast berättat att de inte längre är vänner.

– Det är så många som undrar vad som hänt mellan mig och Hanna och jag kan bara säga att vi är inte vänner längre men det som har hänt kommer vi att hålla för oss själva. Det är mellan mig och Hanna, säger Tully i sin podcast.

Hanna Friberg säger följande om relationen och om det Tully säger i sin podcast:

– Jag vet inte vad jag ska säga mer än jag tror att vi växte ifrån varandra lite. 

Hanna Friberg: Pojkvän – kallade sin tidigare pojkvän "Mr Big"

2022 blev Hanna Friberg tillsammans med en kille vid namn Max Johnler. Till en början var Hanna mycket sparsam med information om vem hennes nya kärlek var. Hon gav honom då namnet Mr Big. 

Men till slut släppte hon garden och visade upp honom på bilder på Instagram och berättade om honom i sin podcast. 

Var otrogen

Men samma år som de blev tillsammans första gången gjorde de slut. Det visade sig nämligen att Max varit otrogen, något Hanna berättade om i sin podcast då:

– Jag känner mig så jävla förnedrad och dum när jag får höra det här. Och då går jag från ledsen till arg real quick.

Men efter ett tag efter uppbrottet kom ytterligare ett besked om relationen: De hade blivit tillsammans igen. 

Därefter fick man se en hel del av relationen på sociala medier. Max Johnler syntes både på Hannas Tiktok och på hennes Instagram.

Gjorde slut igen

Men i mars 2023 kom ytterligare ett relationsbesked från Hanna Friberg, nämligen att de gjort slut igen.

"Det är helt sjukt att nästan hela Stockholm redan vet att jag och min kille har gjort slut innan jag själv knappt hunnit bearbeta det eller berätta det för mina nära och kära", skrev hon på Instagram då.

Hanna Friberg och dramat efter derbyt

I maj 2023 var Hanna Friberg och tittade på ett på fotboll på Tele2 Arena. Väl på plats filmade hon från sin plats i klacken och publicerade klipp från arenan på sina sociala medier. Detta resulterade i sin tur i att Friberg fick utstå en stor mängd hat och hot från människor som på olika sätt uttryckte sitt missnöje med att hon filmat i klacken. Du kan läsa mer om det här

Vad heter Hanna Friberg på Instagram?

På instagram heter Hanna Friberg: @hannafriberg. Hon gick tidigare under namnet "hannalicious".