Amanda Schulman om systern Hannahs misslyckade botox: "Fruktansvärt"

Amanda Schulman om systern Hannahs misslyckade botox: "Fruktansvärt"
Amanda Schulman om systern Hannahs misslyckade botox: "Fruktansvärt" - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola, STELLA PICTURES
Dela på Pinterest
Systrarna Hannah Widell och Amanda Schulman driver podcasten Fredagspodden – en podd där de delar med sig av både lyckade och misslyckade stunder, däribland en och annan misslyckad botoxinjektion. Läs mer här!

Hannah Widell driver sedan 2012 den populära podcasten "Fredagspodden" tillsammans med sin syster Amanda Schulman. I podcasten delar systrarna med sig av allt mellan himmel och jord – dyker ner i sina känsloregister och berättar en hel del anekdoter från förr. 

De berättar om toppar och dalar, både djupa och lite mer ytliga sådana. 

Förutom podcasten ligger Hannah Widell och Amanda Schulman bakom mediebolaget Perfect Day Media , samt det nystartade skönhetsvarumärket All I Am som erbjuder en rad olika produkter inom smink och hudvård.

"Alla gör botox"

Men systrarna har genom åren provat mer än bara smink och hudvård för att förändra sin hy. I ett avsnitt av Fredagspodden berättar Hannah Widell och Amanda Schulman att de provat att göra botox, något de i avsnittet, som sändes våren 2021, uppger att de tidigare varit tveksamma mot:

– Sen hamnar man där att man bara "alla gör botox", säger Hannah i avsnittet och Amanda instämmer.

Hannah Widell öppnar upp om misslyckade botoxinjektionen

Men resultatet av injektionen blev inte som systrarna hade tänkt sig, framför allt inte för Hannah som berättar att hon efter injektionen kände att hon behövde "vara sjukskriven på grund av botox".

– Jag var så ful, förklarar Widell, varpå Schulman berättar att hennes barn frågade om något hade hänt med Hannah när de sågs strax efter att botoxinjektionen ägt rum. 

– Det såg inte klokt ut, tillägger Hannah.

– Det var helt fruktansvärt. Du grät Hannah, säger Amanda i avsnittet.

Nu har botoxen släppt, berättar Hannah i podden. Men enligt henne själv har hon fått bestående men: 

– Det blev ett "rynkstråk över ena ögonbrynet. Som sedan dess har blivit mer och mer hängande.

Botox, som är ett nervgift, används ofta för att motverka rynkor.