Molly Sandén: Pojkvän, barn, familj och Instagram

Allt om Sveriges popdrottning Molly Sandén
Allt om Sveriges popdrottning Molly Sandén. - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola
Dela på Pinterest
Här hittar du allt du vill veta om en av Sveriges största artister – Molly Sandén!

I över tio år har Molly Sandén varit en av Sveriges största artister. Efter att hon släppte sitt första album på svenska har hennes karriär gått spikrakt uppåt.

Här hittar du allt du vill veta om Sveriges popdrottning Molly Sandén!

Molly Sandén – familj och bakgrund

Molly föddes den 3 juli 1992 i Sverige och är i skrivande stund 30 år gammal. Hon är uppvuxen i söderförorten Huddinge, utanför Stockholm och har bott i Stockholm hela sitt liv, förutom två år som spenderades i Los Angeles, USA. I dagsläget bor hon i Stockholm tillsammans med sin pojkvän och deras barn.

Hennes familj består av mamma, pappa och systrarna Frida och Mimmi. Hon gick grundskolan i Adolf Fredriks musikklasser, en känd skola i Stockholm med musikinriktning. Därefter gick hon gymnasiet på Rytmus i Stockholm. 

Molly Sandéns förhållande med Danny Saucedo

I fem år var Molly Sandén tillsammans med artisten Danny Saucedo. Paret syntes ofta till i offentligheten och år 2016 gick Danny ned på knä på toppen av Kilimanjaro och friade. Planen var ett bröllop, men det blev aldrig av. År 2019 gick paret ut med att de brutit förlovningen.

Vem är Molly Sandéns pojkvän?

Idag har både Danny Saucedo och Molly Sandén gått vidare. Molly är idag tillsammans med David Larsson, en av hennes bandkollegor.

I december 2019 gick Molly ut med att hon träffat någon ny efter uppbrottet med Danny och i början höll hon det nya förhållandet väldigt privat. Men idag syns hon och nämnda David Larsson allt mer tillsammans i offentligheten och i januari 2023 gick paret ut med att de väntade sitt första barn ihop.

I juni samma år meddelade Sandén att hon och Larsson blivit föräldrar för första gången.

Molly Sandéns musikkarriär

Molly Sandéns karriär drog igång när hon vann Junior Eurovision Song Contest i Bukarest 2006. Sedan dess har Molly tävlat i svenska Melodifestivalen tre gånger.

För några år sedan började Molly släppa låtar på svenska. Albumet Större, som var Mollys debutalbum på svenska, tog sig snabbt högst upp på topplistorna och sedan dess har hon släppt ytterligare två album på svenska.

Vad heter Molly Sandén på Instagram?

På Instagram hittar du Molly under namnet @m0llys, där har hon omkring 652 000 följare.