Utländska medier: Filip Lamprecht är Mark Levengoods nya kärlek – nu ger de svar på tal

Utländska medier: Filip Lamprecht är Mark Levengoods nya kärlek – nu ger de svar på tal
Mark Levengood och Filip Lamprecht medverkade i 'Bytt är bytt' tillsammans. - Foto: Vilhelm Stokstad / TT, Stella Pictures/Jari Kantola
Dela på Pinterest
Det var kärlek vid första ögonkastet mellan Mark Levengood och Filip Lamprecht, men de har inte inlett en kärleksrelation – som rykten sade. Läs mer här!

Tidigare i år meddelade Mark Levengood och Jonas Gardell att valt att gå skilda vägar. Sedan dess har varken Levengood eller Gardell gått ut med att de hittat någon ny kärlek. 

Däremot har utländska medier, närmare bestämt finska sådana, rapporterat om att Mark Levengood har hittat kärleken på nytt – i Filip Lamprecht, 26. De finska medierna hänvisar i sin tur till Svensk Dam gällande relationen.  

Detta påstående om tv-profilernas relation uppkom efter att Levengood och Lamprecht medverkat i TV4-programmet Bytt är bytt tillsammans, och då berättat att det var "kärlek vid första ögonkastet" mellan dem.

Mark Levengood ger svar på tal om relationen med Filip Lamprecht

Men att Levengood och Lamprecht inlett en seriös kärleksrelation med varandra stämmer inte. I ett inlägg på Instagram går 58-åringen ut och dementerar det hela.

"Ahh….nu lär det bli spänt på nästa middag med Kristin Kaspersen…eller ”svärmor” som jag då bör kalla henne om vi ska tro Hänt. Sanningen är dock att @filiplamprecht är helt otroligt trevlig och det var oerhört roligt att göra ”Bytt är bytt” med honom. Vi var enorma klantarsel, men lyckades ändå dra in 250 000:- till UNICEF!", skriver han och refererar till en artikel från Hänt, som även de ska ha "hakat på" ryktet om att han och Lamprecht är ett par. 

"Hahaha kreativt ändå! men va roligt det var att göra detta (bytt är bytt) med dig! Kram!", kommenterar Filip Lamprecht under Levengoods inlägg.