Då kommer Taylor Swift till Sverige – så säkrar du dina biljetter

Taylor Swifts The Eras Tour intar Stockholm 17 maj 2024.
Taylor Swifts The Eras Tour intar Stockholm 17 maj 2024. - Foto: AP Photo/George Walker IV och Evan Agostini/Invision/AP.
Dela på Pinterest
Taylor Swift och The Eras Tour kommer till äntligen till Sverige. Vi har samlat allt du behöver veta om konserten och biljettsläppet.

Artisten och låtskrivaren Taylor Swift kommer till Sverige med sin omåttligt populära turné The Eras Tour

"Jag längtar efter att få se så många av er på The Eras Tour nästa år", skrev Swift på Instagram. 

Biljettsystemet kraschade

Turnén har minst sagt varit efterlängtad och när biljetterna släpptes till konserterna i USA kraschade hemsidan. Nu tar Taylor Swift turnén utomlands och startar i Sydamerika, för att sedan fortsätta runt om i Världen. 

Konserterna i Europa inleds 9 maj i Paris och avslutas senare i London 17 augusti. 

När kommer Taylor Swift till Sverige?

I maj, närmare bestämt 17, 18 och 19 maj 2024 kommer Taylor Swift till Sverige. Det blir artistens enda konserter i Skandinavien och äger rum på Friends Arena i Stockholm. Det blir även låtskrivarens första spelningar i Sverige någonsin.

Läs mer: Tidslinje: Hur Taylor Swifts relationer har speglats i hennes musik

När släpps biljetterna till Taylor Swifts konsert?

Biljetterna har inte släppts än, men du kan redan nu registrera dig för att eventuellt få tillgång till förköpsbiljetter. Det gör du på Ticketmasters hemsida. Du kan registrera dig för förköp på Stockholms konserten till och med den 23 juni. Förköpsbiljetterna släpps 11 juli klockan 14:00. 

Taylor Swifts Eras-turné äntrar Friends Arena i Solna den 17 maj 2024. Eras-turnén inleddes i mars i USA och fortsätter i höst till Sydamerika.