Det ska Kenzas tredje son heta – se ovanliga namnet

Kenza Zouiten Subosic.
Kenza Zouiten Subosics tredje son har nu fått ett namn. - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg och Stella Pictures.
Dela på Pinterest
Tidigare i juni blev Kenza Zouiten Subosic mamma för tredje gången. Nu avslöjar hon nyfödda sonens ovanliga namn.

Influencern och entreprenören Kenza Zouiten Subosic och maken Aleksandar Subosic välkomnade sitt tredje barn till världen den 14 juni 2023. 

"Vårat tredje barn är här, HAN är här!! Född den 14 juni klockan 03:36, så han delar födelsedag med sin äldsta bror. Allting har gått bra och han mår bra och är helt perfekt, skrev Kenza på Instagram.

Paret har tidigare berättat om deras kamp att skaffa barn och Kenza delar öppenhjärtligt med sig av att hon var påväg in i klimakteriet i förtid. Efter två ivf-försök blev paret gravida på naturlig väg och har sedan dess fått sönerna Nikola, Danilo och nu en tredje son som under några dagar varit namnlös. 

"Ute med vår namnlösa bebis idag. Nikolas nya namnförslag (eftersom han inte fick en lillasyster med namnet Snövit) är Tarzan. Nej men jag tror att vi antagligen kommer köra på namnet vi använde hela graviditeten", har Kenza tidigare skrivit på Instagram. 

Det ska sonen heta

Efter närmare tio dagar på jorden har Kenza och Aleks tredje barn äntligen fått ett namn. På Instagram avslöjade influencern sonens ovanliga namn. 

"Säg hej till baby Sasha", skrev mamman. 

442 personer i Sverige har namnet Sasha som tilltalsnamn, varav 223 är män som heter Sasha. Namnet har dessvärre ingen namnsdag. Kenzas äldsta son fick namnet Nikola, något som 1 625 män har som tilltalsnamn i Sverige. Mittensonen heter Danilo, ett namn som 500 andra män har i Sverige. Siffrorna är enligt SCBs statistik från 2022.