Kenza har fått sitt tredje barn – visar upp bebislyckan

Kenza Zouiten Subosic och Aleksandar Subosic har fått sitt tredje barn.
Kenza Zouiten Subosic och Aleksandar Subosic har fått sitt tredje barn. - Foto: Christine Olsson/TT och Stella Pictures.
Dela på Pinterest
Kenza Zouiten Subosic och Aleksandar Subosic har välkomnat sitt tredje barn. På Instagram visar de upp familjens nya tillskott.

Influencern Kenza Zouiten Subosic och Aleksandar Subosic träffades första gången på ett event 2009, föll för varandra, och blev ett par senare samma år. I juli 2017 tog de nästa steg i relationen och gifte sig. 

Klimakteriet i förtid

Kenza har tidigare delat med sig om parets kamp med att skaffa barn och som 26-åring fick hon senare veta att hon var påväg in i klimakteriet. Efter att ha gått igenom två IVF-försök, blev hon gravid naturlig väg och paret väntade äntligen sitt första barn tillsammans. 

Paret har sedan dess fått sönerna Nikola och Danilo

Gravid med tredje barnet

Det var i början på december 2022 som Kenza avslöjade den glada nyheten att familjen växer och att storken väntas komma i juni 2023. Med en bild på gravidmagen och sönerna Nikola och Danilo skrev hon: 

"Vi är så glada att berätta att vi kommer välkomna vårat tredje barn i juni om allt går som det ska", skrev hon på Instagram. 

Kenza har under graviditetens gång valt att inte tagit reda på bebisens kön, men har själv haft magkänslan att det är en liten pojke som ligger i magen. 

"Att låta könet vara en överraskning är verkligen något som jag rekommenderar. Jag har under hela graviditeten känt att det varit en pojke", skev hon på Instagram.

Läs mer: Efter 9 månaders renovering – nu visar Kenza upp sin nya lägenhet

Välkomnat en son 

Den 14 juni välkomnade Kenza och Aleksandar sitt tredje barn, en tredje son. Bebisen som var beräknad den 9 juni, valde att stanna kvar i magen ett litet tag till. På Instagram visade den nyblivna trebarnsmamman upp familjens stora lycka.

"Vårat tredje barn är här, HAN är här!! Född den 14 juni klockan 03:36, så han delar födelsedag med sin äldsta bror. Allting har gått bra och han mår bra och är helt perfekt, skrev Kenza. 

Stort grattis önskar vi Kenza Zouiten Subosic och Aleksandar Subosic!