Därför syntes inte Benjamin på mamma Pernillas Allsångspremiär

Pernilla Wahlgren och Benjamin Ingrosso.
Benjamin Ingrossos närvarade inte på mamma Pernillas programledardebut på Allsång på Skansen. - Foto: Magnus Andersson/TT och Claudio Bresciani/TT.
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrosso lyste med sin frånvaro på mamma Pernillas storslagna programledardebut på Allsång på Skansen. Här är anledningen.

Den 27 juni klev Pernilla Wahlgren upp på Sollidenscenen och gjorde debut som programledare för SVT:s folkkära långkörare Allsång på Skansen. Hon tog då över stafettpinnen från den tidigare programledaren Sanna Nielsen som ledde programmet mellan 2016-2022.

Hyllad debut

Wahlgrens entré tog tittarna med storm och hon har därefter hyllats till skyarna på sociala medier. Några som befann sig på plats i publiken under premiärkvällen var stora delar av Pernillas familj. Under flertalet kamerasekvenser syntes dotter Bianca Ingrosso, föräldrarna Hans Wahlgren och Christina Schollin samt flertalet av artistens nära vänner gunga i takt till allsången. 

Det var däremot en nära familjemedlem som inte alls syntes till – nämligen programledarens egna son Benjamin Ingrosso.

Därför var Benjamin inte på Allsång på Skansen

I en intervju med Aftonbladet berättade Pernilla att hennes tre äldsta barn fanns på plats och att Benjamin faktiskt befann sig backstage under tv-sändningen. 

– Bianca var här, Oliver satt i publiken och Benjamin var med backstage, det betyder jättemycket, sa hon i intervjun. 

Benjamin Ingrosso passade även på att skicka en varm hälsning till sin mamma på sociala medier. 

"Stolt son", skrev han i en händelse på Instagram. 

Foto: Instagram/@benjaminingrosso.

Benjamin Ingrossos sommarturné

När listan på artister som skulle gästa Pernilla Wahlgren och Allsång på Skansen släpptes, stod det klart att Benjamin Ingrosso inte hade några planer på att besöka programmet. Anledningen var Ingrossos fullspäckade turnéschema, som har varit bekräftat sedan februari. Om det blir något överraskande gästspel återstår att se.