Starka reaktioner efter Benjamin Ingrossos video med världsstjärnan: "Begriper du"

Benjamin Ingrosso.
Benjamin Ingrosso möte med Jared Leto får fansen att tappa hakan. - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola och STELLA Pictures/F. Wennerlund.
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrosso har gång på gång hyllats till skyarna för sin musik och framträdanden. Nu golvas fansen av artistens oväntade video.

En fullspäckad sommar väntar för Benjamin Ingrosso som är i gång med sin Sverigeturné. Turnén inleddes i Umeå i början på juni och avslutas i Linköping senare i september. Under våren har artisten huserat i underhållningsprogrammet Benjamin's där han bjudit på matlagning och hyllade artistsamarbeten. En av gästerna i programmet var Abba-legendaren Björn Ulvaeus och tillsammans med Ingrosso släppte duon en låt tillsammans

Fansen var inte blyga med komplimangerna och låten överöstes med lovord. 

"Legendariskt".

"Wow va mäktigt!!!".

Läs mer: Efter 8 år – Benjamin Ingrosso talar ut om nya beslutet: "Sorg"

Benjamin Ingrosso och Jared Leto

Nu tycks Ingrosso återigen ha golvat sina fans. I en video som Benjamin Ingrosso delade på sin Instagram syns han nämligen tillsammans med skådespelaren och Thirty Seconds to Mars-bandmedlemmen Jared Leto. Videon väckte minst sagt starka reaktioner och följarna poängterade att det var en milstolpe i Benjamins karriär. 

"Begriper du ens hur stor du är på väg att bli här i världen".

"Det här är det sjukaste jag någonsin sett".

"Världen ligger framför dina fötter".

"Sjukaste".

"Ny favoritduo".

I blåsväder efter kommentaren i Benjamin's

Årets säsong av Benjamin's var den tredje i ordningen och blev även den sista. Under säsongens gång har han gästats av bland andra Carola, Oskar Linnros och Molly Hammar. Programmet har bjudit på en mängd roliga och personliga berättelser, och det sista avsnittet var inget undantag. Benjamin Ingrosso avslöjade nämligen att mamma Pernilla Wahlgren ska ha haft intimt umgänge med Tommy Nilsson. Det här var något som Pernilla senare tvingades dementera

 "Tror bestämt min käre son Benjamin Ingrosso farit med GROV osanning i detta fall...!", skrev hon i en händelse på Instagram.