Alice Stenlöf om flickvännens fina gest: "För sjukt"

Alice Stenlöf om flickvännens fina gest: "För sjukt"
Tidigare i år berättade Alice Stenlöf att hon blivit förälskad. - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola, Instagram/@alicestenlöf
Dela på Pinterest
Alice Stenlöf avslöjar vad hon får av sin flickvän – varje vecka.

Influencern Alice Stenlöf har under våren berättat att hon träffat en ny kärlek i sitt liv. Denna person har hon själv inte presenterat för sina nyfikna följare, däremot har hon berättat en del om relationen på sina olika plattformar. 

Berättar om nya kärleken

I sin podcast Vad fan hände?, som hon driver med influencern Klara Elvgren, har hon bland annat berättat att det är en tjej hon träffar. Hon har även berättat att det är första gången hon är kär i en tjej och att hon föll för henne under en festhelg i Göteborg.

– Jag kände mig så attraherad av henne att jag ville bara vara runt henne, och med tanke på att det är den första tjejen jag känner så för... allting var så himla "wow" typ. Du kan läsa mer om det här.

Alice Stenlöf och Amani Smith

Bilder och videor som publicerats på sociala medier har kunnat koppla Alice Stenlöfs nya kärlek till dj:n Amani Smith

Du kan läsa mer om det här.

Foto: Youtube/Alice Stenlöf

Alice Stenlöf om flickvännens fina gest

I en vlogg som publicerades tidigare i år benämner Stenlöf sin nya kärlek som sin flickvän, och i en ny video avslöjar hon ytterligare detaljer om relationen.

– Jag vill också säga det här i vloggen, att jag har fått blommor varje vecka i tre månader, berättar Alice och tillägger:

– Det är för sjukt.