Peg Parneviks krav på sina dejter: "Om du vill vara i mitt liv..."

Peg Parnevik har gett sig ut i dejtingdjungeln igen.
Peg Parnevik har gett sig ut i dejtingdjungeln igen. - Foto: STELLA Pictures/Tommy Holl och STELLA Pictures/Patrik Österberg.
Dela på Pinterest
Peg Parnevik har gett sig in i dejtingdjungeln igen. I podcasten Peg & Penny berättar hon om kraven på sin framtida kärlek.

Karriären rullar på för artisten Peg Parnevik, låtar har släppts på löpande band och i höst syns hon, som en av huvudpersonerna, i TV4:s folkkära tv-program Så mycket bättre.

Läs mer: Alla deltagare i Så mycket bättre 2023

Därför tog det slut mellan Peg och Jesper

Sett till kärlekslivet gick hon och expojkvännen Jesper Niklasson skilda vägar under våren 2023, efter närmare tre år tillsammans. I podcasten Peg & Penny, med systrarna Peg och Penny Parnevik, berättade artisten att hon och Jesper var olika som personer, något som blev en av anledningarna till uppbrottet.

– En del av varför det kanske inte blev en bra relation, för vi var liksom inte "on the same page", säger hon och fortsätter: 

– Jag tror att om man är tillsammans med någon som är så utåt i media, måste man antigen vara deras största hype-person eller så trygg och stabil i sig själv att 'du gör din grej, jag vill vara privat men jag är fine med det'. Jag tror att de flesta unga omogna killar pallar liksom inte. 

Läs mer: Peg Parneviks avslöjande: Filip Lamprecht gjorde slut via sms

Peg Parneviks dejtingkrav 

Tre månader efter att paret bröt upp, har Peg tagit steget ut i dejtinglivet igen. I den tidigare nämna podcasten beskriver artisten vad hon söker i sin nästa partner och att det i huvudsak handlar om struktur och stöttning. 

– Jag kommer inte träffa någon som inte stöttar mig på min karriär, som inte hejar på mig. Jag vill ha någon som är såhär 'jag har bokat middag den här tiden, jag hämtar dig, vi ses där'. Det är inte som att man måste komma med blommor, men lite organisation. 

Hon konstaterade att hon vill sluta dejta unga killar, då hennes senaste pojkvänner varit yngre än henne själv. Parnevik hintar även att hon dejtar en kille som hon håller kär. 

– Det är en kille som jag träffar, som vi har pratat om, som jag verkligen tycker om. Men han är lite "loose", det är casual, säger Peg. 

Om det ska bli något mellan dem, behöver hon att han strukturerar upp sig. 

– Om du vill vara i mitt liv, väx upp. Du är en vuxen man, du är snart 40.