Carolina Gynning avslöjar mötet med polisen: "Åkte fast"

Carolina Gynning.
Carolina Gynning åkte fast av polisen. - Foto: STELLA Pictures och Henrik Montgomery/TT.
Dela på Pinterest
Carolina Gynning körde om en polisbil över heldragen linje och åkte fast. I podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva, berättar hon om mötet med polisen.

I januari 2023 kunde konstnären och programledaren Carolina Gynning glatt berätta att hon köpt ett nytt hus. På Instagram visade hon upp bilder på husköpet, som är ett 1700-tals torp beläget i naturnära Järvsö

"Här kommer Vilda lära sig åka skidor och ett nytt kapitel skrivs i livet", skrev Gynning till bildspelet. 

Läs mer: Carolina Gynning visar upp nya huset i Järvsö

Carolina Gynning bötfälldes efter olaglig omkörning

Under sommaren har Carolina Gynning tillbringat en del tid i sin nya stuga och delat bilder från den somriga idyllen. Vi ett tillfälle åkte hon dit tillsammans med sina tre döttrar, samt sin brorsdotter. Efter vistelsen, när sällskapet begav sig ned mot Stockholm igen, bötfälldes Gynning efter att ha blivit stoppad av polisen. I podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva, som hon har med Carina Berg, säger hon att det hela började med att hon körde om poliserna.

– Gode moder åkte fast av polisen, råkade köra om en polisbil över heldragen linje, säger hon i podcasten.

Vidare förklarar hon att yngsta dottern Vilda, som satt i baksätet, var upprörd och skrek, något som gjorde att Carolina gasade på och körde om en bil som körde tio kilometer i timmen. Bilen hon körde om visade sig vara en polisbil och på sträckan rörde det sig om en heldragen linje. Det vill säga en linje på vägen som inte får överskridas. 

– Det är inte kul, det är ju jättedumt, säger trebarnsmamman och förklarar att hon fick en bot men att mötet med polisen var mycket bra. 

Läs mer: Carolina Gynning: Konst, barn och relationen till Viktor Philipson