Efter romantiska natten – Bianca Ingrosso berättar om nya flamman

Bianca Ingrosso berättar om den heta sommarflörten. - Foto: STELLA Pictures / Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Det råder kärlek i luften för Sveriges influencerdrottning Bianca Ingrosso. När hon gästar podcasten Det Skaver berättar hon att hon har en speciell kille i tankarna och känner sig pirrig.

Influencern och affärskvinnan Bianca Ingrosso, 28, gästar podcasten Det Skaver och berättar om kärlekslivet. Hon har sedan förra sommaren varit singel efter ett tio år långt förhållande med krögaren Phillipe Cohen, 29, och lever nu ut sin "hot girl summer" till fullo.

I avsnittet berättar Bianca om en av hennes senaste utekvällar under sommaren då hon träffade en kille som fick henne att känna sig lite extra pirrig. 

"Snyggaste människan jag sett"

Det Skaver drivs av vännerna Cassandra Klatzkow, Elsa Ekman och Nadia Kandil. När influencern gästar passar de på att fråga om livet som singel, och får minst sagt svar på tal.

Bianca avslöjar att hon nyligen träffat en man ute på stan. Han var inte svensk och hade ingen aning om vem hon var, men berömde henne för hennes härliga energi efter att han sett henne ta bilder med människor under dagen.

Hon kallar honom den snyggaste människan hon sett i sitt liv, samtidigt som hon tycker dem är lika.

– Han ser typ lite ut som mig och Benjamin, säger Bianca och skrattar.

– Det bådar gott! Äktenskapstycke betyder att det kommer att hålla, påpekar podd-trion glatt.

Läs mer: Bianca Ingrosso attackerades efter en utekväll – våldsamt slagsmål

Möttes som i en film

Influencern förklarar att hon träffade mannen genom att hon råkade ramla in i honom, precis som i en film. Han började umgås med hennes umgänge och på vägen till nattklubben bad han om att få ge henne en kyss, och därefter var det bara han och Bianca för resten av kvällen. 

– Det var en otrolig, otrolig, otrolig natt, säger hon.

När hon får frågan om de numera har en romans tillsammans svarar hon att hon inte vet, men hon är minst sagt lycklig över en perfekt kväll med en drömprins.