Hon ersätter Malin Gramer: "Så glad att jag fick detta jobb"

Tanbyklara tar över som programledare i True Love Sverige efter att Malin Gramer tvingades avbryta på grund av sjukdom.
Tanbyklara tar över som programledare i True Love Sverige efter att Malin Gramer tvingades avbryta på grund av sjukdom. - Foto: Henrik Montgomery/TT och STELLA Pictures/Robert Eklund.
Dela på Pinterest
Malin Gramer tvingades avbryta som programledare för True Love Sverige på grund av sjukdom. Istället hoppar Klara "Tanbyklara" Elvgren in, på Instagram berättar hon om lyckan för nya jobbet.

Influencern och numera programledaren Klara Elvgren, även känd som Tanbyklara, gjorde sin programledardebut i dejtingprogrammet FBOY Island. Efter programmets slut fann hon kärleken i FBOY Island-deltagaren Jhon Arboleda och redan innan dokusåpan sändes på tv avslöjade paret att de väntade sitt första barn tillsammans. 

Dottern Ivy Rose föddes i början av juni 2023

Läs mer: Så träffades Klara Elvgren och Jhon Arboleda: "Du var förbjuden"

Klara Elvgren ny programledare för True Love Sverige

Nu gör Elvgren comeback i tv-rutan, den här gången i Discovery+ dejtingprogram True Love Sverige. Programmet går ut på att deltagarna ska hitta den stora kärleken med hjälp av hjärtceremonier och lögndetektorer. Realityproffset Malin Gramer klev först in som programledare, men efter närmare tio avsnitt tvingades hon kliva av på grund av att hon insjuknade i hjärnhinneinflammation, det skriver Expressen

Läs mer: True Love Sverige – alla deltagare

Istället är det som tidigare nämnt Klara Elvgren som kommer ro programmet i land. När den nya programledaren avslöjade nyheten på sin Instagram berättade hon att den blev ett spontant, men roligt inhopp. 

"Så glad att jag fick detta jobba med världens bästa produktion!!!", skrev hon i en händelse på Instagram. 

Foto: Instagram/@tanbyklara.