Så träffades Klara Elvgren och Jhon Arboleda: "Du var förbjuden"

Klara "Tanbyklara" Elvgren väntar sitt första barn med pojkvännen Jhon Arboleda
Klara "Tanbyklara" Elvgren väntar sitt första barn med pojkvännen Jhon Arboleda - Foto: Instagram/@tanbyklara och STELLA Pictures/Robert Eklund.
Dela på Pinterest
Blivande föräldrarna Klara Elvgren och Jhon Arboleda träffades första gången i ett dejtingprogram – där Klara var programledare och Jhon var deltagare. I podcasten Vad fan hände? avslöjar paret hur det gick till efter inspelningen.

Influencern och programledaren Klara Elvgren och pojkvännen Jhon Arboleda väntar sitt första barn tillsammans, en dotter som kan titta ut när som helst. 

Parets relation hade en minst sagt ovanlig start, då de träffades på inspelningen av ett dejtingprogram där Jhon dejtade andra tjejer. 

Jhon Arboleda i FBOY Island

I januari 2023 hade FBOY Island premiär på Discovery+ och Kanal 5. Programmet där tre tjejer sökte efter den stora kärleken bland ett gäng killar, haken var att häften av killarna var ute efter kärleken och häften var ute efter pengar. Programledare för dejtingprogrammet var Klara Elvgren och en av deltagarna var Jhon Arboleda.

Gravid innan programmet visades

Efter inspelningen av programmet fann Klara och Jhon varandra och har sedan dess inte kunnat slita sig från varandras sällskap. I december blev relationen offentlig och i början på 2023 berättade paret att de väntade sitt första barn. 

"2023, du kommer ge mig allt jag någonsin drömt om", skrev Klara då på Instagram. 

Relationen fick stor uppmärksamhet eftersom den offentliggjordes innan programmet visades på tv, något som Alice Stenlöf och Klara Elvgren pratade om i podcasten Vad fan hände?.

– Det var aldrig så komplicerat mer än att jag var programledare och du var deltagare. Och att man sen skulle förklara det här för folk, hur det blev som det blev, säger Klara till Jhon som gästade podcasten. 

– Magen fanns ju innan programmet släpptes, fyller Alice i. 

Läs mer: Alice Stenlöf avslöjar: Därför tog det slut mellan henne och Jireel

Det hände efter inspelningen

Men faktum är att paret fick upp ögonen för varandra redan på inspelningen, i Vad fan hände? berättade Jhon om första mötet med Klara. 

– Jag tänkte 'vem är det här?', men vi fick inte går fram och prata, säger Jhon och avslöjar att han trots det hälsade på henne.

Varpå Klara instämmer.

– Jag kommer verkligen ihåg att jag tänkte så här 'herregud, jag verkligen ville äta honom'. Men där och då var du väldigt förbjuden för mig också, säger hon och poängterar att han var med i programmet för att dejta andra. 

Det blev ingeting mer mellan dem på inspelningen, men när de blivande föräldrarna kom hem sågs de under en festkväll som senare blev startskottet på relationen.

– Det kvällen gick vi hem med varandra, säger Klara i podcasten. 

– Från den dagen satt vi ihop, fortsätter sedan Jhon.

Läs mer: Klara Elvgren om ålderskillnaden mellan henne och Jhon Arboleda: "Mer mogen"