Benjamin Ingrosso tokhyllas efter Skansen-konserten: "Helt makalöst"

Benjamin Ingrosso tokhyllas efter Skansen-konserten
Benjamin Ingrosso hyllas av sin mamma efter sin Skansen-konsert. - Foto: Caisa Rasmussen/TT, Claudio Bresciani / TT
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrossos scenframträdande går inte av för hackor, i alla fall inte enligt Pernilla Wahlgren som tokhyllar honom på sociala medier.

Sommaren börjar gå mot sitt slut – men inte Benjamin Ingrossos sommarturné. Den 25-åriga artisten har befunnit sig i omkring 20 svenska städer de senaste veckorna och än är det inte över. 

Ingrosso avslutar turnén i Linköping den 9 september, och har innan det ett stopp i Örebro och ett i Huskvarna. 

Men ett av Benjamin Ingrossos senaste turnéstopp var kanske något av de mest speciella han gjort. Då befann han sig nämligen på Skansen i Stockholm. Framför sig hade han inte bara tusentals fans, utan även sina allra närmaste och käraste. 

På plats befann sig bland andra familjemedlemmar som Pernilla Wahlgren, Christian Bauer, Hans Wahlgren och Christina Schollin, samt några av Benjamins vänner. Bland de sågs bland andra Melina CribornBjörn Formgren och Erik Beck – varav de två sistnämnda nämns som "Björne" och "Beckan" i Benjamins låt "Barnasinnet". 

Pernilla Wahlgrens kärlekshyllning till Benjamin

Och av sociala medier att döma fick publiken som befann sig på plats sig en riktig show av Benjamin Ingrosso och hans band. Som om det inte vore nog kom även Oskar Linnros ut på scen och gjorde ett litet gästspel med hit-låten "Från och med du". 

En riktig pangkväll helt enkelt, något Pernilla Wahlgren skriver om i ett långt inlägg på sin Instagram. 

"STOLTARE MAMMA FINNS INTE!!!", inleder hon inlägget med att skriva.

Därefter följer en lång kärleksförklaring och hyllning av hennes sons framträdande på scen.

"Kvällen på Skansen i går var inte bara otrolig för att jag fick se min älskade Benjamin äga på scen igen, utan också för att jag fick göra det tillsammans med min familj, mina vänner - och framförallt med Benjamins vänner!!!", skriver hon.

Hon avslutar inlägget med att även skicka lite kärlek till publiken tillika Benjamin Ingrossos fans:

"Och så kanske det finaste av allt denna kväll. Att se all den kärlek Benjamin ger till sin publik - och som han så sjävklart får tillbaka..!"

Hyllas av Pernilla Wahlgrens följare

Efter att inlägget publicerades har det strömmat in kommentarer från Pernillas följare som inte kan annat än att hålla med om succén.

"Helt makalöst. Vilken pojk du har Pernilla", kommenterar en person.

"Han är så himla fin inside and out och sjunger fantastiskt!", skriver en annan. 

"Helt fantastisk kille och show", kommenterar ytterligare en följare. 

Bianca i tårar efter Benjamins konsert

Detta är långt ifrån första gången Benjamin Ingrossos scenframträdande uppmärksammas av hans familjemedlemmar. Även Bianca Ingrosso har uttryckt sig om sin brors artisteri på sociala medier. Du kan läsa mer om det här