Frøya Winther öppnar upp om tuffa tiden: "Inte ofta jag känner mig så här nere"

Efter uttalandet om Benjamin Ingrosso – Frøya Winther öppnar upp om tuffa tiden
Frøya Winther och Benjamin Ingrosso. - Foto: Instagram/@frejaswinther, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Influencern och modellen Frøya Winther berättar att hon haft det tufft den senaste tiden, något artisten Benjamin Ingrosso, som Winther haft en ryktad romans med, också ska ha haft...

Frøya Winther, 30, är den norska modellen och influencern som uppmärksammats i samband med sitt umgänge med den svenska popstjärnan Benjamin Ingrosso, 25. 

Winther och Ingrosso sågs umgås en hel del i fjol, både i Oslo, Stockholm och i Marbella.

Frøya Winther och Benjamin Ingrosso

Frøya Winther medverkade bland annat på familjen Wahlgren-Ingrossos semester i Spanien och vistades även i Pernilla Wahlgrens senast köpta sommarhus i Marbella

Foto: Instagram/@biancaingrosso

Frøya Winther om relationen till Benjamin: "Går väldigt bra"

Hon har även synts umgås på en och annan mysig familjemiddag hemma hos Pernilla, och på Instagram har de kommenterat varandras bilder en hel del

Men både Benjamin Ingrosso eller Frøya Winther har varit fåordig om sin relation i media. 

I en intervju med norska Dagbladet som gjordes under hösten 2022 fick Frøya frågan om hur relationen med Benjamin går, varpå hon svarade:

– Det går väldigt bra. Vi har det bra. Du kan läsa mer om det här

Bianca Ingrossos hyllande ord om Frøya Winther

En som däremot har sagt ett och annat om Winthers och Ingrossos relation är Bianca Ingrosso, som under en röda mattan-intervju i Norge faktiskt pratade om Frøya och hennes relation till familjen Wahlgren-Ingrosso.

– Hon är ju en av världens vackraste tjejer och alla vi i familjen älskar henne.

– Hon är världens härligaste och mjukaste tjej. Hon funkar så bra med mamma, med mig, med allihop och alla Benjamins vänner. Sen vet jag inte om de kommer bli ihop eller inte, sa Bianca i intervjun

Bästa vännens uttalande om Benjamin Ingrosso

Men de senaste månaderna har det ekat tomt från Frøya Winther och Benjamin Ingrosso på sociala medier, och hur det egentligen ligger till med Benjamin Ingrosso kärleksliv hålls relativt privat. 

Däremot har hans bästa vän Melina Criborn, som driver podcasten Inga beiga morsor, berättat att artisten nyligen gått igenom en tuff period. 

– Han har nog fått sig en riktig tankeställare över hur han gör i vissa relationer, hur han vårdar vissa relationen, säger Melina Criborn om Benjamin Ingrosso i ett poddavsnitt och tillägger:

– Han har varit riktigt deppig. Han har inte sovit, vi pratar hela nätterna. Det har varit riktigt tufft för honom. 

Frøya Winther: "Inte ofta jag känner mig nere"

Nu har det visat sig att även Frøya Winther haft det tufft på senaste. I en story på Instagram förklarar Winther sitt mående:

"Mitt huvud har varit rörigt den senaste tiden. Och jag vet att vi alla har våra problem. Men det är inte ofta jag känner mig så här nere.", skriver Winther och berättar att hon hennes vänner är hennes "största supportrar".


Om Benjamin Ingrossos och Frøya Winthers dåliga mående har ett samband  eller om det bara är en slump låter vi vara osagt.