Pernilla Wahlgren i chock – Benjamin Ingrosso överraskade under sista 'Allsång på Skansen'

Pernilla Wahlgren i chock – Benjamin Ingrosso överraskade under sista 'Allsång på Skansen'
Allsång på Skansen 2023 har nått sitt slut. - Foto: Jessica Gow/TT
Dela på Pinterest
Det blev en minst sagt händelserik sista 'Allsång på Skansen' för Pernilla Wahlgren!

Sommarens sista månad är här och med det har även årets upplaga av Allsång på Skansen nått sitt slut. Allsångsledaren Pernilla Wahlgren gjorde därmed sitt sista program under sin debutsäsong – och vilken händelserik kväll det blev. 

David Ritschard föll ihop på scen

Duon Samir Badran och Viktor Frisk gjorde ett av sina få framträdanden det här året, hitmakaren Victor Leksell stod på scen och tog publiken med storm och artisten David Ritschard föll ihop på scen – och mår som tur är väl. 

– Jag kan tala om att David mår bra där bakom (scenen), han är uppe på benen och omhändertagen av vårt team. Nu kan vi vara lugna, alla här och alla där hemma, sa Pernilla Wahlgren i programmet en stund efter händelsen.

Benjamin Ingrosso överraskade under sista 'Allsång på Skansen'

Men något. som också stod ut och som Pernilla Wahlgren också blev rejält chockad av var att hennes son tillika artisten Benjamin Ingrosso kom in och tog ton under en av allsångerna. 

Låten som sjöngs var hans egen Allt det vackra och när den 25-åriga artisten kom in på scen kom det ett jubel från publiken som fick allsångsledaren att till synes bli mycket förvånad – och tårögd när hon till slut förstod att det var hennes son som gjort henne sällskap i en duett. 

Foto: SVT


"Så chockad och glad"

Efter sändningen publicerade Pernilla Wahlgren ett gäng bilder på sin Instagram där hon bland annat tar upp Benjamins oväntade besök:

"Blev så chockad och glad att Benjamin Ingrosso kom och sjöng Allt det vackra med mig!!!!"

Foto: Instagram/@pernillawahlgren