Pernilla Wahlgren om Ingrosso-syskonens nya företagssatsning: "Skitkul"

Pernilla Wahlgren om nya Ingrosso-syskonens nya företag: "Skitkul"
Syskonen Ingrosso startar nytt företag. - Foto: STELLA Pictures, Charlotte Brunzell/STELLA, Caisa Rasmussen/TT,
Dela på Pinterest
Benjamin, Bianca och Oliver Ingrosso har blivit affärspartners, något deras mamma Pernilla Wahlgren är en mycket god idé.

Syskonen Ingrosso startar företag ihop

Nyligen kom beskedet att syskonen Ingrosso startar företag ihop. Enligt Breakit registrerade de bolaget Mi-No Market AB i början av 2023. Företaget ska verka inom export, import och försäljning av livsmedel. 

Förutom Bianca, Benjamin och Oliver Ingrosso ingår även tidigare försäljningschefen för Voi, Carl Lüders Vernersson i bolaget. 

“Jag har känt Oliver sedan barnsben och de andra syskonen länge. Det här handlar om ett passionsprojekt drivet av dem tre, medan jag och ett gäng entreprenörer tillsammans hjälper dem att förverkliga det. Men det är syskonen Ingrossos bolag och planen är att tillsätta en vd”, säger Carl Lüders Vernersson till Breakit. 

Än så länge har varken Benjamin, Bianca eller Oliver Ingrosso uttalat sig om nya Mi-No Market. På syskonens olika sociala medier ekar det tomt med affärsnyheter.

"Vågar inte avslöja något"

Men en som uttalat sig om det hela är mamma Pernilla Wahlgren

– Jag vågar inte avslöja någonting, men jag tycker bara att det är väldigt roligt att de gör det här tillsammans som tre syskon som har ett otroligt matintresse, säger hon i podcasten Wahlgren & Wistam och tillägger:

– Skitkul är det och jättefint att de gör det tillsammans som syskon. Jag är otroligt stolt. 

Hon avslutar med att konstatera att med så pass petiga matintresserade människor kan det här inte bli annat än bra:

– Det är tre kräsna människor som gör det här tillsammans och de kommer se till att det blir det bästa. Det kan jag lova, avslutar hon.