Syskonen Ingrosso startar företag ihop – det ska de sälja

Oliver, Bianca och Benjamin Ingrosso.
Oliver, Bianca och Benjamin Ingrosso satsar på ett gemensamt bolag. - Foto: Stella Pictures och Claudio Bresciani/TT.
Dela på Pinterest
Oliver, Bianca och Benjamin Ingrosso har inlett en ny bolagssatsning med tidigare Voi-profilen.

Ingrosso-syskonen Oliver, Bianca och Benjamin har en gemensam företagssatsning i kikaren. Enligt Breakit registrerade de Mi-No Market AB i början av året, ett företag som ska jobba inom export, import och försäljning av livsmedel. Till sin hjälp har de den tidigare försäljningschefen för Voi, Carl Lüders Vernersson, som ska hjälpa syskonen tillsätta en vd. 

“Jag har känt Oliver sedan barnsben och de andra syskonen länge. Det här handlar om ett passionsprojekt drivet av dem tre, medan jag och ett gäng entreprenörer tillsammans hjälper dem att förverkliga det. Men det är syskonen Ingrossos bolag och planen är att tillsätta en vd”, sa Carl Lüders Vernersson till hemsidan. 

Han bekräftar även för Breakit att det handlar om livsmedel.

Det här gör syskonen Ingrosso

Att det råder entreprenörs-anda hos Pernilla Wahlgrens tre äldsta barn råder det inte någon tvekan om. Det här sysselsätter sig syskonen Ingrosso när de inte handlar om deras nystartade företag: 

Bianca Ingrosso är en av Sveriges största influencers och är engagerad i flera företag. Under sina hittills 28 år på planeten har hon byggs ett sminkimperium med företaget "Caia", slagit sig in på smyckesmarknaden med "Ani Jewls" samt testar vingarna i modevärlden med klädmärket "Àvora". För att inte glömma hennes programledaruppdrag. 

Läs mer: Bianca Ingrossos succé – plockat ut 20 miljoner

Benjamin Ingrosso har valt en något annorlunda väg men håller även han, likt storasyster Bianca, till i det offentliga. Han är en av Sveriges i nutid största popstjärnor och har hittills i sin karriär gett ut fyra album. Under 2023 sände han sin tredje och sista säsong av underhållningsprogrammet Benjamin's och har under sommaren turnerat runt om Sverige. 

Oliver Ingrosso har, till skillnad från sina yngre syskon, valt att hålla sig delvis utanför rampljuset. Han är en uppskattad dj som gjort flertalet artistsamarbeten, med bland andra Avicii, Tiësto och Swedish House Mafia. 2022 öppnade han sin första egna succé-restaurang, Olli Ristorante, men gör då och då fortfarande spelningar.