Bianca Ingrossos vändning – vill köpa hus på Ibiza

Bianca Ingrossos vändning – vill köpa hus på Ibiza
Bianca Ingrosso berättar om sina nya bostadsplaner när hon gästar podcasten 'Vad han hände?´. - Foto: STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso äger idag en lägenhet i Stockholm och en i Palma. Nu avslöjar hon att hon planerar att sälja en av lägenheterna – för att istället köpa ett hus på annan ort.

Bor på Östermalm i Stockholm

Under hösten 2021 köpte Bianca Ingrosso, 28, en ny lägenhet på Östermalm i Stockholm som hon nu låter renoveras. Inflytten har blivit framflyttad några gånger, men planeras att ske i början av 2024. 

För närvarande bor hon i en annan lägenhet på Östermalm. Lägenheten har hon bott i sedan 2019, och innan det bodde hon i en lägenhet i Norra Djurgårdsstaden. 

Bianca Ingrosso äger lägenhet i Palma

Sedan dess har hon även hunnit köpa en lägenhet i Palma – en lägenhet som även den ännu inte är klar för inflytt. 

Men nu, omkring två år efter köpet av lägenheten i soliga Palma, berättar Bianca Ingrosso att hon har helt andra bostadsplaner i görningen. 

Vill köpa hus på Ibiza 

Det är när Bianca gästar Alice Stenlöfs och Klara Elvgrens podcast Vad fan hände? som hon berättar att hon inte alls är så sugen på att äga en lägenhet i Palma längre. Nu vill hon istället lägga handskarna på ett boende på Ibiza. 

– Jag kommer hundra procent sälja min lägenhet i Palma när den är klar, säger hon och fortsätter sedan:

– Den ska säljas och hus ska köpas på Ibiza. 

Bianca Ingrossos kärlek för Ibiza uppstod i samband med att hon under den gångna sommaren spenderat en del tid där. Och uppenbarligen gjorde ön ett riktigt gott avtryck på 28-åringen. 

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso på Ibiza. Foto: STELLA Pictures