Pernilla Wahlgrens besked om Oliver Ingrosso och Zoe Fay Brown: "Bor hos oss"

Pernilla Wahlgrens besked om Oliver Ingrosso och Zoe Fay Brown: "Bor hos oss"
Pernilla Wahlgrens och Christian Bauers hushåll har fått sällskap av Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown. - Foto: Instagram/@zoefaybrown, STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Sedan Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown avslöjade att de väntar barn har den blivande farmodern Pernilla Wahlgren längtat och längtat. Nu berättar hon att hon får vänta på väldigt nära håll.

Oliver Ingrosso, 33, och flickvännen Zoe-Fay Brown, 29, går i väntans tider. Parets första barn, en son, är beräknad till slutet på augusti och är en mycket efterlängtad liten knodd – inte minst av Pernilla Wahlgren som i och med bebisens ankomst blir farmor för första gången. 

Förutom att hon pratat om sitt kommande barnbarn i sin podcast Wahlgren & Wistam har hon även publicerat flertalet inlägg på sociala medier där hon visar upp sin gravida svärdotter och beskriver sin längtan.

"SOM vi längtar efter denna lilla bebis. Och ja det blir en POJKE!!!!", skriver hon i ett inlägg.

 

Och nu när det verkligen börjar närma sig för Olivers och Zoes son att välkomnas till världen har den blivande farmodern publicerat ytterligare ett inlägg där hon berättar om sin längtan:

"Nu väntar och längtar vi allihop så otroligt mycket efter lille bebisens ankomst…!" 

Hon avslöjar dessutom att hon och hennes fästman Christian Bauer har sällskap hemma i huset på Lidingö:

"Oliver & Zoe ( och lille Chewie) bor hemma hos oss medan det pågår renovering i deras lägenhet. Såå mysigt!!", skriver Pernilla Wahlgren i inlägget. 

Läs mer: