Pernilla avslöjar könet på bebisen – Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe-Fay väntar en...

Oliver Ingrosso och mamma Pernilla Wahlgren.
Oliver Ingrosso väntar en son tillsammans med flickvännen Zoe-Fay Brown. - Foto: Stella Pictures och Christine Olsson/TT.
Dela på Pinterest
Pernilla Wahlgren ska bli farmor och sonen Oliver Ingrosso ska bli pappa. I sin podcast avslöjar Pernilla om det är en pojke eller flicka som väntas äntra världen.

Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe-Fay Brown väntar sitt första barn tillsammans. Det var i april tidigare i år som den blivande pappan avslöjade det i barndomsvännen Melina Criborn och Ellinor Löfgrens podcast Inga beiga morsor

– Jag tror att jag är relativt lugn. Jag tror inte att det har slagit in ordentligt än, sa han i podcasten när han pratade om den kommande papparollen. 

Läs mer: Oliver Ingrosso: Flickvän, restaurang Olli och relationen till Melina Criborn

Det ska bebisen heta

Han berättade även att Zoe-Fay då var i vecka 18, med andra ord beräknas bebisen komma i sommar. När det kom till bebisen namn, hade Oliver ett minst sagt specifikt önskemål. 

– Den ska heta Obi efter Obi-Wan Kenobi, sa han och menade på att det var en av sina barndomsidoler. 

Men om det verkligen blir Obi återstår att se, Zoe-Fay själv kallade bebisen nämligen för någonting annat

"Er framskjutnings-drottning sitter här och försöker skriva en lista av saker som behövs inför baby K's ankomst", skrev hon i en händelse på Instagram.

Läs mer: Efter bebisbeskedet – Zoe-Fay Brown visar upp familjelyckan med Oliver Ingrosso

Zoe-Fay Brown och Oliver Ingrosso väntar en liten...

I helgen firades den blivande mamman med en "babyshower", som Bianca Ingrosso, Melina Criborn och Zoe-Fays vänner anordnade på hotel Kung Carls takterrass. Pernilla Wahlgren berättade om det soliga firandet i podcasten Wahlgren & Wistam och kunde då även avslöja bebisens kön.

– I hennes mage ligger mitt blivande barnbarn, deras lilla blivande pojke, säger hon till Sofia Wistam i podcasten.

Oliver och Zoe-Fay hade ett privat avslöjande tidigare under graviditeten och visste därför könet sedan tidigare. "Babyshowern", som var en överraskning, sammanfattades även i en video på Pernilla Wahlgrens Instagram. 

"SOM vi längtar efter denna lilla bebis. Och ja det blir en POJKE!!!! Tänk va. Att jag ska få bli farmor till en liten "Mini-Oliver"...!", skrev blivande farmorn.