Bianca Ingrossos hyllning till Pär Lernström: "Snällaste av alla"

Bianca Ingrosso hyllar Pär Lernström när hon gästar podcasten Högt i tak. - Foto: Stella Pictures, Maja Suslin/TT
Dela på Pinterest
Programledaren Pär Lernström lever och verkar i tv-branschen, bland annat som programledare i Idol och Talang. Nu hyllas han av tidigare Talang-kollegan Bianca Ingrosso.

Idol 2023 är äntligen igång och med det även en hejdundrande resa för ett helt gäng unga människor vars röster kommer ta plats i tv de kommande veckorna. Vid sin sida har de inte bara Idol-juryn, utan även programledaren Pär Lernström, 43. 

Pär Lernström gör därmed sitt tolfte år som programledare för det populära underhållnings- och tävlingsprogrammet. Under åren har han även varit programledare för Kockarnas Kamp, Ballar av stål och Hälsningar från

Pär Lernström och Bianca Ingrosso kollegor i Talang 

Har är även programledare i TV4:s populära tävlingsprogram Talang – programmet där även Bianca Ingrosso medverkat, men som en av jurymedlemmarna. 

Bianca Ingrosso har inte jobbat med programmet sedan hon hoppade av som jurymedlem under våren 2022, men känslorna för kollegan Pär Lernström håller sig kvar. 

Bianca Ingrosso tackades av när hon slutade som jurymedlem i Talang 2022. Foto: Pontus Lundahl/TT

Bianca Ingrosso hyllar Pär Lernström 

När Bianca Ingrosso gästade podcasten Högt i tak, som drivs av Sanna Guidetti och Rosanna Charles, tidigare i augusti kom programledaren på tal. Ingrosso fick då nämligen i uppgift att berätta vilken känd person som hon tycker är "den bästa" bland svenska kändisar. 

– Den mest professionella i branschen skulle jag säga är Pär Lerström. Och den snällaste av alla jag någonsin har träffat, säger Bianca Ingrosso i podcasten. 

Idol sänds på TV4 och TV4 Play från och med måndagen den 28 augusti 2023. 

Läs mer: Pär Lernström: Ålder, barn, frun Linda och så mycket tjänar han