Klara Elvgren ryter ifrån mot följarna – "Låt mig få dela min lycka"

- Foto: Caisa Rasmussen/TT, Instagram/@tanbyklara
Dela på Pinterest
Influencern Klara Elvgren fick i början av sommaren sitt första barn, dottern Ivy Rose, tillsammans med pojkvännen Jhon Arboleda. Nu ryter hon ifrån mot följarna som klagat på det hon publicerar på sociala medier.

Influencern Klara Elvgren, 33, välkomnade i början av sommaren sitt första barn, dottern Ivy Rose, tillsammans med pojkvännen Jhon Arboleda, 26. Hon har sedan dess flitigt delat med sig av det nya familjelivet på sina sociala medier och pratat om den stora lyckan som det innebär att bli mamma. 

I senaste avsnittet av podcasten "Vad fan hände?", som Klara har tillsammans med influencerkollegan Alice Stenlöf, berättar Klara att hon mottagit flera ouppskattade kommentarer från följare efter att hon delat med sig av bilder från familjens resa till Ibiza. 

– Det är så många som skriver till mig och är så ”är det någon som missat att Klara har fått barn eller?”, berättar hon i podcasten. 

– Alltså fuck off, flikar Alice Stenlöf in.

Klara Elvgren fortsätter och uttrycker att hon inte tror att följarna förstår hur länge hon har väntat och längtat efter att få bilda familj. 

– Att få ha en egen familj, att få uppleva Ibiza med min egen familj. Att få uppleva allt i livet med Ivy. Allt jag vill är att dokumentera och dela det, för jag har sån lycka just nu. Så vet ni vad, låt mig få göra det. Så ni som inte orkar lyssna – stäng av, avslutar Klara Elvgren.