Julia Franzén berättar om ingreppet: "Det är dags"

- Foto: Christine Olsson/TT, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
De som följer Julia Franzéns på sociala medier får följa med i hennes fartfyllda vardag, och svar på en och annan fråga ibland. Under en frågestund som Julia hade nyligen berättade hon om ett av sina skönhetsingrepp.

Julia Franzén är dunderaktuell med serien "Bingo & Julia" – serien där tittarna får följa henne och hennes fästman Bingo Rimérs fartfyllda vardag. 

Aktuell med serien "Bingo & Julia" 

Serien beskrivs som "en förlängning av sina sociala medier – fast med bättre kvalitet", så vad Julia Franzéns nästan 200 följare kommer få ta del av i de kommande avsnitten, det återstår att se.

På Julias sociala medier visas nu en hel del bilder och klipp relaterade till serien. Det är allt från bilder från seriens premiärfest, bilder från tv-intervjuer hon och Bingo varit på för att marknadsföra serien samt klipp från själva tv-serien. 

Berättar om skönhetsingreppet

Ja, det är helt enkelt en hel del seriefokuserat på Julia Franzéns sociala medier, men trots detta har hon haft tid att slänga in en och annan frågestund. Under en av dem fick hon en fråga om ett av de skönhetsingrepp hon genomfört. 

"Hur ofta måste man göra botox om man har rynkor i pannan?", löd frågan som Julia tog sig tid att svara på.

"Var tredje månad! Det är dags nu", svarade Julia Franzén och adderade en skrattande emoji. 

Foto: Instagram/@juliafranzen.se

Andra ingrepp som hon tidigare varit öppen med att hon gjort är bland annat brösten, sin näsa samt att hon berättat att hon gör fillers och, som tidigare nämnt, botox.