Benjamin Ingrosso hyllas efter rekordkonserten: "Livs levande ikon"

Benjamin Ingrosso hyllas efter rekordkonserten: "Livs levande ikon"
Benjamin Ingrosso slog rekord när han uppträdde i Huskvarna nyligen. Nu hyllas han av Bianca Ingrosso. - Foto: STELLA Pictures/Nisse Nilsson, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Under sommaren har Benjamin Ingrosso gjort dundersuccé på scener runt om i Sverige. Nu hyllas han till skyarna av sin syster Bianca.

Benjamin Ingrosso har bara några få stopp kvar på sin sommarturné – en turné som hyllats till skyarna flera gånger om.

Konserterna har inte bara sålt slut på samtliga orter, utan de har också resulterat i publikrekord på sina håll. En av de platserna där rekord slagits är i Huskvarna, närmare bestämt i Folkets park. 

Publikrekord när Benjamin Ingrosso tog plats på scen 

I det hav som stod redo när Benjamin Ingrosso entrade scenen befann det sig hela 7 600 personer, det skriver Huskvarans Folkets park på sociala medier.

"Igår slog vi nytt publikrekord, tack till alla 7 600 personer som valde att spendera sin lördagskväll hos oss i Huskvarna Folkets Park."

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren i publiken 

Bland den stora mängden publik befann sig i alla fall ett par ansikten som garanterat är mycket välkända för popartisten. På plats var nämligen både Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso

Faktum är att det var första gången Bianca Ingrosso fick se sin lillebror uppträda under turnén – och vilken upplevelse det verkar ha varit för Bianca att se Benjamin köra live på scen framför så många människor.

Bianca Ingrossos hyllning till Benjamin: "Livs levande ikon" 

Dagen efter konserten i Huskvarna publicerade hon flera bilder på sociala medier där hon uttryckte sin lycka över sin brors framgång:

"Du är Abba, Ted Gärdestad och John Travolta i en och samma person med den finaste gamla själen i dig och en världens bästa mängd barnasinne kvar också", skrev Bianca till bilderna och tillade:

"LIVS LEVANDE IKON!!!!"

"Människor i alla olika åldrar som sjunger med, kramas, gråter och dansar tillsammans. Du sprider så mycket kärlek och glädje. Du är för bra för oss", skrev Bianca till ytterligare en bild från konserten. 

Foto: Instagram/@biancaingrosso
Foto: Instagram/@biancaingrosso


Pernilla Wahlgren däremot, hon har varit och sett Benjamin tidigare under sommarturnén. Då uppträdde han på Sollidenscenen på Skansen i Stockholm. Även den konserten resulterade i en riktig dunderhyllning