Peg Parnevik berättar om sin nya pojkvän: "The one"

Peg Parnevik berättar om sin nya pojkvän: "The one"
Peg Parnevik har hittat kärleken igen! Nu berättar hon om sin nya pojkvän. - Foto: STELLA PICTURES/Jari Kantola, Patrik Österberg // STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Peg Parnevik har hittat kärleken igen! Nu berättar hon om sin nya pojkvän – en person som hon beskriver som "the one".

Artisten Peg Parnevik har under åren inte bara blivit omtalad i media på grund av sin musik och sitt artisteri, utan också till följd de relationer hon varit i. 

Var tillsammans med Filip Kaspersen Lamprecht – gjorde slut via sms

En av Pegs relationer som blev extra uppmärksammad var den med Filip Kaspersen Lamprecht. Relationen varade i sex år, men fick ett abrupt slut våren 2021, perioden då Filip deltog i TV4-programmet "Let's dance".

– Jag vet inte 100 procent vad som hände, för han gjorde slut med mig. Jag var inte ens i Sverige, jag var i USA. Han smsade mig, sa Peg Parnevik i podcasten "Brottarbröder" tidigare i år.

– Jag kom hem och han hade flyttat ut, förklarade hon i podcasten då. 

Bröt upp med Jesper Niklasson 

Efter den relationen gick blev hon tillsammans med musikproducenten Jesper Niklasson, men i juli i år kom Parnevik med beskedet att relationen tagit slut

Där och då uttryckte hon även i sin podcast "Peg & Penny" att hon skulle byta dejtingstrategi och därmed sluta dejta killar som är yngre än henne själv. 

Sedan dess har hon levt som singel, men nu verkar det ha kommit in en ny kärlek i Peg Parneviks liv. 

Peg Parnevik berättar om sin nya pojkvän

Det är i samband med Rockbjörnen som Peg avslöjar för Aftonbladet att hon hittat kärleken på nytt.

Peg Parnevik berättar att hon är kär samt att hon och hennes nya kärlek fick upp ögonen för varandra på en dejtingapp. Hon förklarar även att det nyligen gått upp för henne att hon faktiskt är i en relation med en person som hon ser som "the one":

– Jag tror att det har tagit mig en stund att landa i det. Innan har det varit så här, visa upp det för alla, prata om det i podden, det har blivit jätteofficiellt. Men jag tror att det här är ”the one”, så jag ska chilla lite. Jag ska bara ta hand om det och vara i kärleksbubblan, säger hon till tidningen