Kourtney Kardashian förd akut till sjukhus – för att rädda barnet i magen

Kourtney Kardashian och Travis Barker väntar sitt första barn tillsammans.
Kourtney Kardashian och Travis Barker väntar sitt första barn tillsammans. - Foto: STELLA Pictures
Dela på Pinterest
I början av sommaren avslöjade kändisparet Kourtney Kardashian Barker och Travis Barker att de väntar sitt första barn tillsammans. Tidigare i veckan kom nyheten att Kourtney förts akut till sjukhus. Nu öppnar hon upp sig om den traumatiska händelsen på sina sociala medier.

Det var i början av sommaren som Kourtney Kardashian, 44, delade nyheten att hon och Blink-182-trummisen Travis Barker, 47, väntar sitt första barn tillsammans. Kourtney avslöjade graviditeten under en Blink-182-konsert som Travis spelade på genom att hålla upp en stor skylt med texten "Travis, jag är gravid". Paret har senare avslöjat att de väntar en pojke. 

"Evigt tacksam för läkarna"

Tidigare i veckan kom nyheten att bandet Blink-182 skjuter upp flera av sina kommande spelningar på turnén i Storbrittanien efter att Travis fått skynda sig hem för att stötta Kourtney som förts till sjukhus. Nu delar Kourtney med sig av händelsen på sina sociala medier.

"Jag är evigt tacksam för mina otroliga läkare som räddade vårt barns liv. Jag är evigt tacksam för min man som skyndade sig hem från turnén för att vara vid min sida på sjukhuset och ta hand om mig efteråt, min klippa. Och till min mamma, tack för att du höll min hand genom detta", skriver Kourtney i ett Instagram-inlägg.

Kourtney Kardashian berättar även att hon tidigare har haft tre väldigt enkla graviditeter, och därmed inte var beredd på rädslan som kom med att behöva skynda sig in i en akut fosteroperation.

"Som någon som har haft tre riktigt enkla graviditeter tidigare, var jag inte beredd på rädslan att skynda mig in i en akut fosteroperation. Jag tror inte att någon som inte har varit med om en liknande situation kan förstå den känslan av rädsla. Jag har en helt ny förståelse och respekt för mammorna som har fått kämpa för sina bebisar under graviditeten. Prisa gud. Att gå ut från sjukhuset med min pojke i magen och i säkerhet är den största välsignelsen", avslutar hon inlägget.