Därför visar Sanna Guidetti inte sina barn på sociala medier

Därför visar Sanna Guidetti inte sina barn på sociala medier
Sanna och John Guidetti har två barn tillsammans: Nellie och Mason. - Foto: Instagram/@sannaguidetti, Magnus Liljegren / Stella Pictures
Dela på Pinterest
I början av Sanna Guidettis influencerkarriär var barnen Nellie och Mason en stor del av hennes sociala medier. Men för tre år sedan tog hon ett beslut: Barnen skulle inte längre få synas. Nu berättar hon om beslutet.

Sanna och John Guidetti har barnen Nellie och Mason tillsammans. Barnen syntes frekvent på Sannas sociala medier för några år sedan, men sedan tog det stopp. 

Nu berättar tvåbarnsmamman om varför hon beslutade sig för att inte längre dela bilder på sina barn på sociala medier. 

Sanna och John Guidetti visar inte längre upp barnen 

Om man går tillbaka några år i föräldrarnas flöde syns många både filmer och bilder på de två barnen, och hon visar allt från när barnen sjunger, dansar eller säger roliga saker.

Men sedan hösten 2020 har Sanna och John Guidetti ändrat strategi och visar numera enbart barnen antingen bakifrån eller med något framför ansiktet. 


Sanna Guidetti: "Ångrar mig"

I ett nyligen publicerat avsnitt av podcasten"Högt i tak" berättar nu Sanna Guidetti om beslutet:

–Jag slutade ju för att jag vill inte exponera mina barn på sociala medier, säger hon och förklarar att det är ett beslut hon inte kommer rucka på. 

Hon förklarar att det såklart kan hända att barnen hamnat på bild när de är på någon av John Gudiettis fotbollsmatcher eller liknande, och att det är okej. Men mer än så vill hon inte visa upp dem:

– Men just det här att visa upp "det här är våra barn", det sätter ju dem i en jobbig situation sen när de blir äldre, säger hon och tillägger:

– Jag har ju gjort det här, men jag ångrar ju mig. Jag har verkligen exponerat mina barn. Det gick ju så långt att jag tänkte ju inte ens när jag filmade dem när de satt på pottan. 

Andra kända personer som valt att inte visa upp sina barn i sociala medier är Kenza Zouiten Subosic och Maja Nilsson Lindelöf.