Sanna Guidetti: Ålder, uppväxt, bröllopet med John Guidetti och huset i Nacka

Sanna Guidetti: Ålder, uppväxt, bröllopet med John Guidetti och huset i Nacka
Här kan du läsa mer om Sanna Guidetti. - Foto: Instagram/@sannaguidetti
Dela på Pinterest
Sanna Guidetti är influencer och poddare. Hon är gift med fotbollsspelaren John Guidetti och har två barn tillsammans med honom. Här kan du läsa mer om Sannas uppväxt, bröllopet med John och om familjens hus i Nacka.

Sanna Guidetti

Sanna Guidetti: Uppväxt

Sanna Guidetti (tidigare Dahlström) är född och uppvuxen i Stockholm. Sanna växte upp med två föräldrar med både missbruk och psykisk ohälsa och har därför bott i fosterhem, något Sanna pratat om i olika forum. I slutet av sina tonår flyttade Sanna utomlands till sin pojkvän, John Guidetti, som hon idag kan kalla både sin man och pappan till hennes barn.

Har två barn med John Guidetti

Sanna och John Guidetti har två barn: Nellie och Mason. Både Nellie och Mason är födda utomlands. 

Föräldraparet träffades redan i tonåren, men det hela började som en vänskap. Till slut förändrades relationen och sedan dess har de varit tillsammans och bott på olika platser i världen. Detta till följd av Johns karriär som fotbollsspelare. 

Sanna och John Guidettis bröllop

Paret Guidetti gifte sig i juni 2019. Bröllopet ägde rum på Vidbynäs slott utanför Stockholm. Sanna har tidigare berättat att en av överraskningarna på bröllopet var att hennes pappa dök upp. Du kan läsa mer om det här

Sanna Guidetti – huset i Nacka

Tidigare år när familjen Guidetti vistades i Stockholm för landskamper och dylikt bodde de i en lägenhet på Södermalm. Sommaren 2022 gjorde de ett nytt bostadsköp i Stockholm. Då köpte de nämligen en villa på 400 kvadratmeter i Nacka. Villan har tio rum, en pool och en utsikt som inte går av för hackor.

Enligt uppgifter ska huset ha kostat hela 31 miljoner. 

Sanna Guidetti: Ålder

Sanna Guidetti är född den 5 oktober 1992, vilket innebär att hon fyller 31 år 2023.

Har podcasten Högt i tak med Rosanna Charles 

Den 20 april 2023 släppte vännerna Sanna Guidetti och Rosanna Charles det första avsnittet av Högt i tak. Du kan läsa mer om Rosanna Charles här. Både Rosanna och Sanna har haft varsin podcast tidigare. 

Podcast med Sanna Guidetti och Maja Nilsson Lindelöf 

I augusti 2017 startade Sanna Guidetti och Maja Nilsson Lindelöf podcasten Livet på läktaren. Den dåvarande podduon pratade om sitt vardagsliv och hur det är att leva med en fotbollspelare. 

Många undrar: Vad har hänt mellan Sanna Guidetti och Maja Nilsson Lindelöf?

Men i mars 2019 valde Sanna och Maja att lägga ned den för många uppskattade podcasten. Anledningen till uppbrottet är dock oklart. Rykten menar att det rört sig om ett bråk dem emellan, men vad som egentligen hände mellan Sanna och Maja är det bara de själva som vet.

Maja är också gudmor till Sannas och Johns son, Mason.