Christian Bauer hyllas efter Wahlgrens värld-avsnittet: "Respektlöst"

Christian Bauer hyllas Wahlgrens värld-avsnittet: "Respektlöst"
Christian Bauer hyllas efter sin medverkan i "Wahlgrens värld". - Foto: "Wahlgrens värld"/discovery+, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Den nya säsongen av "Wahlgrens värld" hade nyligen premiär – och det med besked. Christian planerar att fria till Pernilla under en skidresa, men har det inte helt enkelt när han ska försöka få med sig familjen Wahlgren-Ingrosso till Sälen.

Nyligen hade "Wahlgrens värld" säsong 14 premiär. Det första avsnittet handlar till stor del om att Christian Bauer ska fria till Pernilla Wahlgren, och hur han planerar att utföra det hela i Sälen. 

Med på resan är inte bara Christian och Pernilla, utan även Bianca och Benjamin Ingrosso samt Theo Wahlgren. 

Men trots att Christian Bauer är störtkär i Pernilla Wahlgren och verkar ta emot hennes liv – och allt vad det innebär med kameror som allt som oftast filmar dem, turnéer och ett stort intresse för dem som par och familjen i största allmänhet – med öppna armar, så finns det ändå situationer där det kan skava en hel del.

Ska resa till Sälen

Innan familjen ska ge sig iväg till Sälen uppstår det nämligen en krock mellan parterna. Christian vill ge sig iväg på bestämd tid, medan resten av resesällskapet inte verkar tycka att en bestämd tid är särskilt viktig. 

I flera scener under avsnittets gång syns Christian Bauer sitta och vänta på Pernilla Wahlgren, samtidigt som hon försöker "deala" med både honom och sina barn om vilken tid som egentligen är den bästa tiden för avresa mot Sälen. 

Är det klockan 10 på förmiddagen som Christian Bauer menar, eller är det klockan tre på eftermiddagen, som Bianca Ingrosso vill? 

– Vi har sagt i flera dagar att vi ska åka klockan 10, säger Bauer i avsnittet. 

– Bianca skrev igår "kan vi åka klockan tre istället", jag bara men vänta det är jätteskillnad på att åka klockan tio och klockan tre, säger Pernilla Wahlgren. 

"I vår familj tar man allt på lite volley"

Även Pernilla, Theo och Benjamin verkar ha en annan åsikt än Christian om när det egentligen är dags att ge sig iväg till Sälen. Men Pernilla Wahlgren menar att det inte går att bestämma saker med hennes barn:

– I Christians fall kan han säkert bestämma saker med sina barn och då är det så. I min familj, det har aldrig varit så. Jag kan ju inte komma nu och kräva av mina barn att de ska vara på ett sätt som jag aldrig varit själv. I vår familj, då tar man allt på lite volley, säger Pernilla i en synk i avsnittet. 

Christian Bauer hyllas efter "Wahlgrens värld"-avsnittet

Efter att premiäravsnittet av den nya säsongen sänts har Christian Bauer hyllats till på sociala medier. 

Under ett inlägg som Pernilla Wahlgren publicerat på sociala medier strömmar nu kommentarer in, kommentarer riktade mot både familjen Wahlgren-Ingrosso och Bauer. Många menar att det är "respektlöst" att inte respektera tider. Samtidigt hyllar tittarna Bauer:

"Den där Bauer får du hålla hårt i - orimligt stort tålamod"

"Jag skulle säga respektlöst men vilket tålamod"

"Hade jag varit Bauer hade jag åkt. Kom i taxi när ni är klara typ"

"Bauer måste vara tålamodets mästare"

"Att du pallar Christian!! Du är otrolig!!"

"Säger som många andra, beundransvärt av Christian att hålla ut med er tidsoptimist eller vad man nu ska kalla de"

"Med risk för att upprepa redan tidigare skrivet, men jäklar vilken stjärna han är Christian. Hans tålamod borde ge honom en medalj."

"En eloge till Chrille och hans tålamod"

"Bauers tålamod...... helt outstanding"

"Chrille, vilken jäkla man han är!"

"Beundrar din Chrille"

Läs mer: Här kan du läsa mer om Christian Bauer: Barn, ex, jobbet på Ica, lön och frieriet till Pernilla

Läs mer: