Bianca Ingrosso i chock efter Christian Bauers erkännande: "Sjukaste jag hört"

Bianca Ingrosso i chock efter Christian Bauers erkännande: "Sjukaste jag hört"
När Christian Bauer får till en liten pratstund med Bianca Ingrosso innan han ska fria till Pernilla Wahlgren resulterar det hela i lite av en chock för Bianca. - Foto: STELLA Pictures, discovery+/Wahlgrens värld
Dela på Pinterest
Innan Christian Bauer går ner på knä framför sin stora kärlek Pernilla Wahlgren har han ett litet snack med Bianca Ingrosso – ett snack som resulterar i starka reaktioner.

Den fjortonde (!) säsongen av det populära "Wahlgrens värld" är igång med buller och bång. Det första avsnittet präglas en hel del av, trots att hon hoppade av programmet för ett par år sedan, Bianca Ingrosso.

Hon är nämligen del av den Sälen-resa som Pernilla Wahlgrens sambo Christian Bauer anordnat för en mycket speciell anledning. 

Med på resan är även Benjamin Ingrosso samt familjens yngsta barn, Theo Wahlgren

Christian Bauer friar i "Wahlgrens värld"

Anledningen till att så många från familjen Wahlgren-Ingrosso är samlade – till både Christians och Pernillas stora glädje – är för att Christian ska fria till Pernilla, något hon överraskas med under en middag i skidorten. 

Ringen Christian Bauer ska fria med är, som många redan vet vid det här laget, dekorerad med en ananas – något som kom som lite av en chock för Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso i chock över ananas-ringen: "Du fucking driver"

Under en frukost som Bauer och Ingrosso har på tu man hand samma dag som frieriet ska se, berättar han om förlovningsringens utseende.

– Ringen, det är till och med en handgjord ananas på ringen, hinner Christian Bauer säga innan Bianca Ingrosso flikar in:

– Du fucking driver. 

När Bianca frågar om ananasen sitter "på diamanten", får hon som svar att någon diamant är det inte på förlovningsringen. Däremot en ingraverad ananas, som sagt. 

Foto: discovery+/Wahlgrens värld

Bianca brister då ut i skratt, lägger huvudet på bordet och utbrister:

– Det är det sjukaste jag hört. 

Wahlgrens värld säsong 14 sänds på torsdagar på Kanal 5. Programmet går även att streama på discovery+.