Bianca Ingrosso visar upp blåtiran: "Inte blivit..."

Bianca Ingrosso visar upp blåtiran: "Inte blivit..."
Bianca Ingrosso. - Foto: Stella Pictures, Stella Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har åkt på en rejäl blåtira. Nu berättar hon om anledningen till att hennes öga ser ut som det gör.

Förra veckan publicerade Bianca Ingrosso flera videor på sociala medier där hon vädjade om hjälp från sina följare. Anledningen till detta var att hon fått sig en vagel i ögat som ställde till det en hel del för henne. 

"Vad gör man om man börjar få en stor vagel i öget??" och "ser ni att jag liksom har en bula under ögat också. Bra när man har inspelningar varenda dag", skrev Ingrosso på Instagram då. 

Foto: Instagram/@biancaingrosso

Bianca Ingrosso visar upp blåtiran 

Under veckans gång har hon publicerat flera bilder ögat för att visa hur det plötsligt utvecklats till mer än bara en bula, närmare bestämt till en blåtira. 

Foto: Instagram/@biancaingrosso

Bianca: "Jag har inte blivit slagen"

Nu har en vecka gått och Bianca Ingrosso uppdaterar nu sina följare med ytterligare videor där hon både visar och berättar om sitt tillstånd. 

I ett klipp på Instagram berättar hon att hon upptäckte blåtiran när hon vaknade upp på torsdagsmorgonen. Sedan ger hon en förklaring till varför hennes öga ser ut som det gör:

Jag har alltså bara spräckt blodkärl under ögat under natten när jag sov, säger hon i videon. 

Hon berättar att många hon träffat de senaste dagarna frågat henne om blåtiran beror på att hon gjort fillers under ögonen eller om det är någon som slagit henne. 

– Och alla bara "med gud du måste sluta göra fillers under ögonen". Jag gjorde det för några år sedan men jag gör det inte längre, och jag har inte blivit slagen, poängterar Bianca Ingrosso och fortsätter: 

– Det är kul med folks reaktioner, de bara "gud vem dejtar du". 

Bianca Ingrosso visar upp sin blåtira, både utan och med smink. Foto: Instagram/@biancaingrosso