Benjamin Ingrosso hyllas på födelsedagen – fyller 26 år

Benjamin Ingrosso fyller 26 år den 14 september 2023. - Foto: Nisse Nilsson/Stella Pictures, Claudio Bresciani / TT
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrosso fyller år och med det hyllas han som bara den på sociala medier!

Den folkkära artisten Benjamin Ingrosso säljer konsertbiljetter som smör i solsken. Under sommaren har han varit ute på sin första egna turné och därmed lockat tusentals människor att delta under de olika konserterna som ägt rum runt om i Sverige. 

Gör turnéns sista spelning på Gröna Lund 

Fredagen den 15 september gör han turnéns sista konsert. Spelningen äger rum på Gröna Lund i Stockholm och skulle kunna ses som ett litet firande för artisten själv. 

Dagen innan, den 14 september fyller, Benjamin Ingrosso nämligen hela 26 år. 

"Fyller 26 år idag, och ärligt talat känns det bra och spännande att bli äldre. Jag är så tacksam för alla otroliga människor jag är omringad av", skriver han i ett inlägg på sociala medier. 


Benjamin Ingrosso hyllas på födelsedagen 

Men Benjamin är verkligen inte själv om att uppmärksammas födelsedagen. Under dagen har det inkommit en hel del grattishälsningar på olika håll. Bland de som gjort offentliga grattishälsningar till Benjamin Ingrosso finns hans pappa Emilio Ingrosso, mamma Pernilla Wahlgren och hans gudmor Susanne Nordström. 

Foto: Instagram

"26 år sedan jag var med på Benjamins magiska förlossning. Peppade Pernilla och klippte navelsträngen på killen som föddes med segerhuva", skriver Benjamins gudmor Susanne Nordström.

"Stort grattis på din födelsedag. Vilket underbart år du har gjort med allt du har tagit till dig! "Magiskt" som du vet är jag så stolt över dig!!!", skriver Benjamins pappa Emilio Ingrosso. 

"Idag är det på dagen 26 år sedan jag födde den här lille prinsen! Susanne Nordström klippte navelsträngen efter att han kommit ut med segeruva! Det betyder att det kommer bli något stort av honom – sa barnmorskan. Så rätt hon hade!", skriver Pernilla Wahlgren. 

I kommentarsfältet under den bild som Benjamin själv lagt upp strömmar det nu in kommentarer från både nära och kära till artisten som gratulerar honom på födelsedagen. 

Även vi skickar ett stort grattis på födelsedagen till Benjamin Ingrosso!