Antonija Mandir bekräftar kärlekslyckan: "Har aldrig varit lyckligare"

Antonija Mandir har valt att hålla pojkvännen hemlig – fram tills nu.
Antonija Mandir har valt att hålla pojkvännen hemlig – fram tills nu. - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund
Dela på Pinterest
Antonija Mandir har sedan en tid tillbaka synts ihop med en ny kille. Hon har dock valt att inte avslöja killens identitet eller bekräfta relationen – fram tills nu. Nu öppnar hon upp om relationen och berättar att hon är kär.

Antonija Mandir, 27, slog igenom i dokusåpan Ex on the Beach 2017 och har sedan dess blivit en etablerad influencer och entreprenör. 

Antonija har tidigare varit i en relation med Jack Stengel-Dahl, 27, som varade i närmare tre år innan paret valde att gå skilda vägar. Mandir fann då kärleken i realitydeltagaren Oliver Hunt, 28, och paret syntes flitigt tillsammans under en tid innan relationen senare nådde ett slut 2022. 

Han är Antonija Mandirs nya kärlek

Trots att Antonija tidigare har varit generös med att dela med sig av sitt liv på sociala medier har hon sedan uppbrottet med Oliver Hunt varit förtegen med sitt kärleksliv. 

Tidigare i år fick Mandir dock frågan om hon var kär av en följare på Instagram, varpå hon svarade att hon var förälskad men utan att avslöja killens identitet. Vem den nya kärleken är har hon valt att hålla för sig själv – fram tills nu!

"Ni vet spanjoren?… Jag blev kär. Finns en video uppe där jag berättar allt om oss", skriver Antonija på sina sociala medier tillsammans med en bild på paret. 

Pojkvännen heter Valencia, 32, och heter @valencia.eller på sociala medier.

Reste utomlands tillsammans på första dejten

Antonija Mandir berättar mer om relationen i en Youtube-videon. Där berättar hon bland annat om att paret hade gemensamma vänner sedan tidigare men att de träffades för första gången i en dansstudio där de båda dansade bachata. 

– När den här killen går in i det här rummet, det var som att porten bara öppnades. Här kommer en kille full med energi. Det bara lös om honom, berättar Antonija i Youtube-videon. 

Efter en kväll med skratt och några glas alkohol, kom Antonija på en idé. I ett försök att träffa honom igen, frågade hon skämtsamt om han ville följa med henne på en påhittad jobbresa. I själva verket hade hon ingen resa inplanerad och inga biljetter. 

Men i nyktert tillstånd dagen efter, blev det hela mer allvarligt. Antonija plingade då på hans dörr och bokade flygbiljetter för dem båda.

– Så säger jag "så, vi ses på Arlanda om två dagar". Rätt som det är, två dagar senare, står han utanför min lägenhet 06.00 med en taxi på väg till Arlanda. 

– Han är livets mest självklara människa för mig. Han är helt fantastisk och jag har aldrig varit lyckligare någonsin i hela mitt liv, fortsätter hon. 

Vad som började som ett skämt blev alltså deras första dejt, en resa som varade i två dagar. Hon berättar även att de officiellt blev ett par i oktober 2022.