Antonija Mandir hyllas efter ärliga bilderna: "Liten del av verkligheten"

Antonija Mandir hyllas på Instagram.
Antonija Mandir hyllas på Instagram. - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund, Instagram/@antonijamandir
Dela på Pinterest
Influencern Antonija Mandir publicerar bilder på sig själv på sociala medier och tokhyllas av sina följare. Läs mer här!

Antonija Mandir, 27, blev känd genom realityserien Ex on the beach och har sedan dess medverkat i flera olika tv-program. Du kan bland annat ha sett henne i Svenska powerkvinnor, Mullvaden och snart även Kompani Svan som har premiär under hösten 2023. 

På Tiktok, Instagram och Youtube har hon idag totalt uppemot en miljon följare som dagligen får ta del av influencerns tankar och känslor. 

Hyllas efter ärliga bilderna 


Antonija Mandirs plattformar verkar av antalet följare att döma uppskattas något enormt av hennes följare, något som inte minst avspeglas i ett av hennes senaste inlägg där hon öppet och ärligt delar med sig av sina tankar kring sin kropp och kroppsideal.

Inlägget innehåller två bilder, varav den ena är tagen på gymmet och den andra efter en middag några timmar efter gymbesöket. 


"Ni som tror jag ser ut som på vänster bild 100% av min tid har helt fel. Jag tränar och är mån om att röra på mig och ser ut så här till en viss del, men jag kommer inte komma undan från att ha svullen mage inte alltid känna mig ”tiptopp” vilket är helt normalt!!! Det förändrar inte hur jag ser på mig själv och jag älskar mat snälla nån", skriver Mandir i inlägget.

Det som 27-åringen vill uppmärksamma med inlägget är de kroppsideal som råder i dagens samhälle, och som många – unga som gamla – kan påverkas av. 

"Det är lätt att börja tro att alla ser ut som personerna på sociala medier och att det är något fel på en själv som inte gör det.", skriver Antonija Mandir och tillägger:

"Jag vill att mitt konto här ska vara genuint och en plats där min ärlighet kan ge er inre styrka och en bild av hur det faktiskt är, så låt er inte luras av mycket annat ni ser på instagram. Det är bara en liten del av verkligheten."

"Viktigt att visa"

Inlägget har fått stor uppmärksamhet på Instagram och Mandirs kommentarsfält har fyllts med hejarop från personer som uppskattar att hon "visar verkligheten".

"Tack för att du visar verkligheten", skriver en person. Många andra håller med:

"Så fint att du delar!! Så viktigt för alla men speciellt ungdomar som verkligen kämpar varje efter att nå samhällets galna ideal!"

"Du är nog den ärligaste, finaste, roligaste personen jag vet på sociala medier!"

"Så jäkla viktigt att visa!"

"Tack för att du belyser detta"

Slår tillbaka mot gravidfrågorna 

Detta är inte första gången Antonija Mandir tar upp ämnet på sina sociala medier. Tidigare i år publicerade hon en Youtube-video där hon pratar om hur hennes kropp förändras beroende på vad hon äter samt det faktum att hon fått kommentarer av personer som frågat om hon är gravid. Du kan läsa mer om det här.