Uppmaningen till Pernilla Wahlgren: "Nya barnbarn på gång"

Uppmaningen till Pernilla Wahlgren: "Nya barnbarn på gång"
Pernilla Wahlgren har i dagsläget ett barnbarn. - Foto: Jessica Gow / TT, Patrik Österberg/Stella Pictures
Dela på Pinterest
När Pernilla Wahlgren planerar sitt och Christian Bauers bröllop kommer hon plötsligt på att den tänkta tiden för bröllopet krockar med sitt barnbarns ankomst. Men kan det vara så att det snart är fler barnbarn på gång?

Det kan inte ha undgått någon att Pernilla Wahlgren och Christian Bauer förlovat sig. Det vankas alltså bröllop i familjen Wahlgren-Ingrosso-Bauer och i ett avsnitt av "Wahlgrens värld" får tittarna träffa Pernilla Wahlgrens vänner Jennifer och Sanna som hon diskuterar det kommande bröllopet med. 

I avsnittet är de i full gång med att sätta ett bröllopsdatum under sommaren 2023. Men mitt under samtalet får Pernilla en insikt: Hon ska ju bli farmor då. 

– Men gud jag har glömt en jätteviktig grej. Oliver får barn i augusti, jag måste ju vara hemma då. 

Här inser Pernilla Wahlgren att hon ju ska bli farmor 2023. Foto: discovery+/Wahlgrens värld

Läs merOliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown har fått barn – visar upp sonen

– Får jag säga så här Pernilla, i augusti 2024 då ska Benjamin ha barn och Bianca. Min poäng är bara är bara att 2024 kan det vara nya barnbarn på gång. Och Christian kanske får barnbarn, uttrycker Jennifer under samtalet. 

Oliver Ingrossos och Zoe-Fay Browns son välkomnades till världen i början av september 2023. Giftermålet mellan Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har ännu inte skett.