Benjamin Ingrosso stöttas efter videon: "Fan Bauer"

Benjamin Ingrosso stöttas efter videon: "Fan Bauer"
Benjamin Ingrosso stöttas av tittarna efter klippet från "Wahlgren värld". - Foto: STELLA Pictures/Ida Åkesson, STELLA Pictures/F. Wennerlund
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrossos topp tre roligaste aktiviteter att utföra är nog inte skidåkning. Det kan man nog konstatera efter det andra avsnittet av "Wahlgrens värld".

Att Christian Bauer och Pernilla Wahlgren förlovade sig i fjol har varit allmänt känt sedan det skedde i slutat på december. Men i den nya säsongen av "Wahlgrens värld" får tittarna följa med på kärleksresan, steg för steg. 

Det hela börjar med att Christian Bauer försöker få med sig både Pernilla Wahlgren, Bianca och Benjamin Ingrosso samt Theo Wahlgren till Sälen – något som han snabbt inser inte är så lätt

Tiden för avfärd flyttas sakta men säkert länge och längre bort, men efter mycket om och men sitter alla i bilen och förlovningsresan kan börja!

Men väl på plats är det en annan person som inte har det speciellt lätt.

Benjamin Ingrosso motvilliga skidåkning

Det handlar om Benjamin Ingrosso, som har det riktig tufft i skidbacken. I säsongens andra avsnitt försöker Christian Bauer, som till skillnad från Benjamin hyser stor kärlek för skidåkning, leda och peppa Benjamin ner för en av skidortens skidbackar. 

– Fan Bauer, det här är skitbrant, säger Benjamin Ingrosso efter att han precis ramlat omkull på sina skidor.

– Hur kan folk göra så här. Varför riskerar folk sina liv när de fan kan vara på en strand och bada, fortsätter han och tar sig upp för att göra ett nytt försök att ta sig ner för den branta backen. 

I en synk som visas i avsnittet uttrycker Pernilla Wahlgren:

– Någon mer rädd människa i backen än Benjamin, det är svårt att finna kan jag säga. 

Foto: discovery+/Wahlgrens värld


Stöttas efter "Wahlgrens värld"-avsnittet 

Nu stöttas Benjamin Ingrosso av "Wahlgrens värld"-tittarna på sociala medier. Under ett inlägg som Pernilla Wahlgren publicerat på sitt konto syns scener från avsnittet där Benjamin motvilligt tar sig ner för backen. 

"Heja Benjamin", kommenterar flera personer under Pernilla Wahlgrens video.

"Bra kämpat Benjamin", "Benjamin vad duktig för att vara första gången", "Benjamin... jag förstår dig till 100! Men du gjorde ju riktigt bra till sist" och "åh vad jag förstår Benjamin", lyder andra peppande kommentarer till artisten. 

Flera håller också med honom om att det låter bättre att ligga på en strand och ha det gott i solen, än att vara i en brant skidbacke. 

"Jag håller med Benjamin: varför riskerar man sina liv när man kan vara på en strand", skriver en av många tittare som håller med om Benjamins resonemang. 


Läs merPernilla Wahlgrens ord om Theos förändring: "Han har..."