Oliver Ingrossos bröllopsbesked med Zoe: "Inte intresserad"

Oliver Ingrossos bröllopsbesked med Zoe: "Inte intresserad"
Kommer Oliver Ingrosso fria till sin flickvän? Det är en fråga som Bianca Ingrosso funderar på. - Foto: Patrik Österberg/Stella Pictures, discovery+/Wahlgrens värld
Dela på Pinterest
Kommer Oliver Ingrosso fria till sin flickvän? Det är en fråga han själv ger svar på tal på i ett avsnitt av "Wahlgrens värld".

Förlovning, bröllop och barnafödande. Ja, det är mycket som står på agendan för familjen Wahlgren-Ingrosso i den nya säsongen av "Wahlgrens värld". Familjen växer och det vankas så småningom bröllop mellan Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Men blir det något mer bröllop för familjen inom en snar framtid? Det är en fråga som som dyker upp i den fjortonde säsongens tredje avsnitt. 

Oliver Ingrosso ger svar på tal kring frågan om ett framtida giftermål 

Under en måltid på Oliver Ingrossos restaurang Olli öppnar Bianca Ingrosso upp kring sin nyfikenhet gällande sin storebrors och flickvännen Zoe-Fay Browns framtid. 

– Kommer du fria till Zoe?, frågar Bianca i avsnittet. 

På den frågan får hon ett snabbt och tydligt "nej" – vilket Bianca till synes verkar chockad över att ha fått som svar – från Oliver som sedan utvecklar sitt svar.

Bianca ingrosso förvånas över Oliver Ingrossos raka svar kring ett eventuellt giftermål.
Foto: discovery+/Wahlgrens värld

– Jag ska inte gifta mig. Jag ska inte döpa ungen i kyrkan heller, säger han och fortsätter:

– Det är ingenting med det som säger att man älskar varandra mer bara för att man gift sig. Jag tror också att det lägger press på ett förhållandes axlar som egentligen inte behöver vara där. 

"Inte intresserad"

Han poängterar även att han inte är religiös samt att han heller inte är speciellt lockad av själva bröllopsfesten. 

– Festen och grejer är jag inte intresserad av heller. Det är ju som när vi fyller år, jag vill ju helst bara vara så få som möjligt, uttrycker Oliver Ingrosso i avsnittet.