Julia Franzén och Bingo Rimérs nya barnbesked – tar hjälp av Kardashians IVF-läkare

julia-franzen
Julia Franzén drömmer om två barn med kärleken Bingo Rimér. - Foto: Duygu Getiren/TT, Pontus Lundahl/TT
Dela på Pinterest
Influencern och realitystjärnan Julia Franzén har tidigare varit öppen om processen att försöka få barn tillsammans med kärleken Bingo Rimér. I senaste avsnittet av parets reality-serie "Bingo & Julia", träffar paret kända IVF-läkaren Andy Huang som bland annat assisterat både Kim och Khloe Kardashian med deras fertilitetsresor.

Kärleksparet Julia Franzén, 33, och Bingo Rimér, 48, är aktuella med deras nya realityserie "Bingo & Julia" där tittarna får en inblick i parets gemensamma vardag. I serien delar paret bland annat med sig av sin stora önskan att bilda familj och deras påbörjade IVF-resa.

Julia Franzéns ord om gravidkampen

Julia Franzén har varit öppen med sina fertilitetsproblem och processen kring att försöka få barn. Tidigare i år försökte hon säkerställa sin fertilitet genom att genomgå ett fertilitetstest, men resultaten var inte vad hon hade hoppats på. Hon berättade om känslorna och chocken kring resultatet i ett öppenhjärtligt inlägg på sina sociala medier: 

Jag gjorde ju ett fertilitetstest ”för skojs skull” för ett tag sen. Igår ringde de och berättade att jag inte hade så många ägg kvar. Jag har bra kvalité på äggen, men jag tror att hon sa att man kan äggreserver på en skala 0-6 och jag har 0,6. Har man under 1 är det inte bra. Så jag bör verkligen frysa mina ägg eller börja försöka bli gravid typ NU. Det blev liksom en chock för jag gjorde mest testet för säkerhets skull, för att kolla att det är okej att vänta lite med barn. Trodde ju inte att det skulle vara något fel” skriver Julia på sina sociala medier.

Resultatet fick paret valde att påbörja en IVF-behandling för att förverkliga drömmen om att ha barn tillsammans. 

Tar hjälp av Kardashian-läkaren

För att få expertis på området, har paret nu vänt sig till den amerikanske IVF-specialisten Dr. Andy Huang, som är känd för att ha assisterat bland annat Kardashian-familjen med deras IVF-resor. Medan Julia är hoppfull om möjligheten att ha tvillingar, uttrycker Bingo bekymmer över de potentiella kostnaderna. 

– I samma mening som jag hörde Kardashian så tänkte jag att det här kommer bli dyrt, säger Bingo i programmet och fortsätter:

– Pratar vi om en miljon kronor, då är det fortfarande ett hanterbart belopp. Men pratar vi om en miljon dollar får vi ju bo i tält med våra tvillingar.

I senaste avsnittet av "Bingo & Julia", möter paret Dr. Huang för en exklusiv konsultation. Julia berättar att hon behövde skriva ihop ett noga formulerat mejl för att få till ett möte med läkaren, där hon bland annat påpekat att hon och Bingo Rimér är ”stora kändisar i Sverige”.

– Jag skrev inte att jag är den svenska Kim Kardashian för att det lät lite töntigt. Men jag ville få det att framstå som det, så att vi i alla fall skulle få den här konsultationen, säger Julia Franzén i programmet.