Theo Wahlgren till sjukhus efter avvikelser på hjärtat – Pernilla berättar om skräcksamtalet

Theo Wahlgren till sjukhus efter avvikelser på hjärtat – Pernilla berättar om skräcksamtalet
Theo Wahlgren blev förd till sjukhus till följd av att man hittat avvikelser på hjärtat hos 16-åringen. - Foto: Foto: discovery+/ STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Pernilla Wahlgren berättar om samtalet från sonen Theo som resulterade i att de fick spendera natten på sjukhus.

Det har varit en tufft dygn för familjen Wahlgren-Ingrosso. Minstingen Theo Wahlgren blev under gårdagen inlagd på sjukhus till följd av avvikelser på hjärtat. 

Det hela visade sig genom ett EKG-test som Theo gjort på en vårdcentral samma dag, berättar Pernilla Wahlgren i ett inlägg på Instagram. 

"Vi blev såklart oroliga, då läkaren på vårdcentralen tog detta på allvar, och bad oss att åka direkt till Karolinska för vidare undersökning Vi blev kvar där hela kvällen, och det gjordes ytterligare ett EKG som visade på avvikelse även där, så då togs det fler prover och vi fick invänta hjärtspecialist.", berättar hon i inlägget. 

Hon berättar att läkarna på Karolinska misstänkte att Theo drabbats av hjärtmuskelinflammation, men att hon till slut fick det glädjande beskedet att så inte var fallet.

"Men efter flera timmars väntan fick vi det oerhört lättade beskedet att det inte var det sista, utan antagligen en ”naturlig” avvikelse som tydligen kan förekomma på unga idrottande killars hjärtan i synnerhet."

Samtidigt som Pernilla Wahlgren spenderade tid, orolig för sin son, på sjukhus gästade hennes showkollegor i "Hybris-gänget" Tilde de Paula Eby i "Efter fem" för att prata om sin nya show. 

"Så till alla er som trodde att jag inte gjorde mitt ”Hybris-gäng” sällskap i går hos Tilde på ”Efter Fem” pga nonchalans eller ”Diva-fasoner” som någon skrev - så vet ni nu anledningen. Ens barn kommer alltid först. Oavsett.", skriver Pernilla Wahlgren om sitt uteblivna besök hos TV4.

LästipsHan är hockeyspelaren som syns ihop med Janni Delér