Pernilla Wahlgrens ord om Theos förändring: "Han har..."

Pernilla Wahlgrens ord om Theos förändring:  "Han har..."
Pernilla Wahlgren har fyra barn: Benjamin Ingrosso, Theo Wahlgren, Bianca Ingrosso och Oliver Ingrosso. - Foto: STELLA Pictures, Stefan Jerrevång/TT,
Dela på Pinterest
Fyrbarnsmamman Pernilla Wahlgrens barn har vuxit upp. Nu berättar hon att yngste sonen Theo Wahlgren förändrats en hel del den senaste tiden.

Nyligen kom beskedet att underhållaren Pernilla Wahlgren, 55, blivit farmor. Det var den nyblivna mamma Zoe Fay Brown som själv publicerade en bild på sociala medier och därmed offentliggjorde det faktum att hon och Oliver Ingrosso fått en son. 

"Kali Ennio Brown Ingrosso", skrev hon till bilden. 

Efter den första bilden dundrade sedan bådeden nyblivna fastern Bianca Ingrosso och den nyblivna farmodern Pernilla Wahlgren ut bilder på familjens nytillskott. 

"Welcome to the family Kali Ennio Brown Ingrosso. Auntie already loves you with all of my heart", skriver Bianca i ett inlägg om lille Kali. 

"Lyckan att få se sin förstfödde med hans lilla förstfödde är obeskrivlig…!", skriver Pernilla i ett av de inlägg hon publicerat efter födseln. 

Pernilla Wahlgren berättar om Theo Wahlgrens förändring 

I ett avsnitt av podcasten "Wahlgren och Wistam" berättar Pernilla att Olivers och Zoes son var mycket liten när han föddes, och att familjen därför fick stanna kvar på förlossningen en extra natt.

– Han vägde 2,8, så han var ju liten pluttskrutt, berättar Wahlgren i avsnittet. 

Pernillas egna barn är däremot inte så små längre. Till och med minstingen Theo har vuxit upp. 

I det nämnda poddavsnittet tar hon upp att Theo Wahlgren, 16, nu börjat gymnasiet samt att han förändrats en hel del den senaste tiden. 

– När vi tittade på "Wahlgrens värld"-avsnittet som vi spelade in i julas så hade han ljus röst. Alltså idag pratar han såhär, säger Wahlgren med mörk röst. 

– Han har växt så mycket. Jag vet inte hur mycket han växt på den här tiden. Han var ju ganska kort ett tag och nu är han längst i den här familjen. 

Varit hos familjen Ingrosso-Brown sedan Kali föddes 

Pernilla Wahlgren påpekar för sin poddpartner Sofia Wistam att de nu inte har några små barn längre, men poängterar samtidigt att hon ju nu faktiskt har en liten en i form av sitt barnbarn, Kali. 

– Jag har varit där varje dag sedan han föddes tror jag och har med mig varje presenter varje dag, uttrycker Wahlgren.