Benjamin Ingrosso och Linnea Widmarks återförening: "Jag är så stolt"

linnea-benjamin
Linnea Widmark och Benjamin Ingrosso var tillsammans i sex år. - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola, STELLA Pictures/Johan Valkonen
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark var ett par i sex år. 2019 valde dock paret att gå skilda vägar och har inte synts tillsammans sedan dess. ​Men nu verkar Benjamin och Linnea ha återförenats.

Benjamin Ingrosso, 26, och Linnea Widmark, 27, var ett par i sex år, det vill säga under tiden Benjamin medverkade – och gjorde succé – i både “Let’s Dance” och “Melodifestivalen”. Under relationens gång syntes Widmark relativt frekvent i media, inte minst på Bianca Ingrossos Youtube-kanal. Paret valde dock att gå skilda vägar 2019 och har inte synts tillsammans sedan dess. Nu verkar det dock som att Benjamin och Linnea har återförenats, om än på håll. 

Linnea Widmarks fina ord om Benjamin: "Jag är så stolt"

Tidigare i veckan publicerade Linnea flertalet bilder och filmer på sina sociala medier från Benjamins konsert på Gröna Lund. 

Till en av bilderna skrev hon några väl valda ord om ex-pojkvännen:

"Att få se dig utvecklas både som person och artist under de senaste 12 åren har varit helt fantastiskt. Det gör mig så glad att se var du är idag. Jag är en så stolt ex-flickvän", skriver Linnea.

Källa: Instagram/@linneawidmark